Annonce
Billund

Endnu flere skal opdage, at Børnlille er vokset

Mange, også fra andre byer, har fået øjnene op for, at Grindsted har en børnetøjsbutik - og nu endda i endnu større lokaler og med tøj til børn helt op til 12 år. Men Annie Kristensen mener stadig, at kendskabet til butikken kan blive endnu bedre.
Vi har bedt en række kendte indbyggere fra Grindsted og omegn om at sætte ord på året, der snart er forbi, og kigge frem mod året, der kommer. Hvad vil de huske 2021 for, og hvad gør de sig af forventninger til 2022? Her svarer Annie Kristensen, der er indehaver af børnetøjsbutikken Børnlille.

Hvad tænker du om året, der snart går på hæld?

- For Børnlille har det været et forrygende år, hvor vi har været så heldige at kunne udvide både arealmæssigt med vores nye lokale på Vestergade 6 og på personalefronten, hvor min mor er blevet en uundværlig del af forretningen, og desuden med vores webshop, www.bornlille.dk. Hjemmesiden med online-salg har været et vigtigt redskab i en usikker tid.

Og alt dette er takket være den fantastiske lokale opbakning. Jeg er dybt taknemmelig og rørt, hver gang vi modtager positive kommentarer fra vores kunder, og jeg kniber mig selv i armen over den gode start, vi har fået.

Annonce

Samtidig har det været et udfordrende år, hvor vi stadig mærker, hvordan corona er en faktor. Blandt andet med forsinkede og annullerede varer. Et år, der har stillet høje krav til synligheden på sociale medier. Vigtigheden af samspillet mellem online og offline har været enorm, hvor vi har mærket, at vores aktivitet på instagram og Facebook har været afgørende for trafikken i butikken.

Hvad er dine håb og forventninger til 2022?

- Jeg forventer at fortsætte vores gode udvikling, tilbyde vores kunder nye og spændende mærker. Vi lytter til de efterspørgsler, vi får fra vores kunder, og gør alt for at kunne efterleve deres ønsker. Vi håber fortsat at kunne være en stor del af et aktivt handelsliv i midtbyen, så vi i 2022 og fremover har et godt udvalg af butikker i Grindsted.

VI har på nuværende tidspunkt kunder fra andre byer, som tager på tur og besøger vores forretning, men vi oplever desværre også, at mange endnu ikke ved, at vi er her. Derfor håber vi i det kommende år at kunne sprede budskabet endnu mere om vores nye børnetøjsforretning. Ligeledes skal vores nuværende kunder finde ud af, at vi har udvidet vores størrelser, så vi nu har fra 0 til 12 år. De store børn har fået en lille afdeling for sig selv i butikken, som vi kommer til at udvide yderligere i det kommende år med flere mærker og større sortiment.

Vi har allerede mærket en stor opbakning fra de store børn, som nu også kan få smart tøj hos os fra populære mærker som Mads Nørgaard, Sofie Schnoor, Little Pieces, Levi’s og Name It.

Artiklen er fra Cityavisen Grindsted. Har du ikke modtaget cityavisen, så kan den hentes i en række af Grindsteds butikker eller i Mediehuset Grindsted, Jernbanegade 19.

Annonce
Billund For abonnenter

21-årige Jonas modtog pris for at være ung leder: - Jeg har trænet alle hold - undtagen mit eget

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Sidste år blev en lille dreng dræbt af sin mor og torsdag blev en 22-årig kvinde dræbt på Violvej: En nabo overvejer at flytte væk, men en anden nyder området

Esbjerg For abonnenter

Borgmesteren er nu døbt 'Danmarks mest begejstrede vestjyde': Oprustning af Esbjerg som Nato-havn vil skabe masser af afledte effekter til byen

Esbjerg

Esbjerg Havn som Nato-knudepunkt er et klart signal til Rusland: - Det handler om at vise russerne, at det aldrig kan betale sig at gå i krig

Tønder For abonnenter

Tønder opfordres til boykot: Drop alle aftaler med firmaer, der fortsætter deres aktiviteter i Rusland

Skandaleramt region sender opråb om hjælp

Varde For abonnenter

Denne gang har Alex fundet lykken i Afrika: I weekenden regner han med at spørge sin nye svigermor, hvad det skal koste at blive forlovet med Moryn

Aabenraa For abonnenter

90-årig var utryg ved sygeplejerske længe inden overgreb: Nu stiller familien skarp kritik mod kommunen

For abonnenter

Prestigefyldt cykelfabrik lukkede produktionen og gik fra 100 til 14 ansatte: Nu er flere års underskud vendt til markant millionoverskud

Esbjerg For abonnenter

S-spids har fået øgenavnet 'Jakob Afbud': Nu er der også oprør i baglandet, og han er truet på sit politiske liv

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Varde For abonnenter

Den omvendte verden: Handelsstandsforeningen er svært utilfreds med beslutning om en cykelsti i turistby

Kolding For abonnenter

Claus' liv slog en kolbøtte, da hans romkugler blev nummer et: - Plejer er et fyord hos os, for det bremser vejen til succes

Haderslev

Karma ramte to unge tyveknægte: Blev taget på fersk gerning og endte selv med at blive bestjålet

Annonce