Annonce
Sønderborg

Ene mand mod rotter og myrer

Erik Brüssow er klar til at tage kampen op mod alle former for skadedyr lige fra rotter til myrer og hvepse. Foto Kasper Roed

50-årige Erik Brüssow hører til blandt landets skadedyrseksperter og udstyret med en rotteautorisation, hjælper han private, detailhandelen, hoteller, restauranter, cafeer og det øvrige erhvervsliv med at sikre både butikker og lagre mod uønsket besøg. Blot en enkelt rotte kan lukke selv det største supermarked i flere dage.

- Når det bliver påske, skal alle ud i haven. Det første, de skal gøre, er at få ryddet op i udhuset. Alt spiseligt – fuglefrø, græsfrø og frugt – skal væk eller ned i en lukket beholder. Ellers kommer rotterne. En rotte behøver kun to cm for at komme ind. Og hold godt øje med hvepsene. De går efter huller og revner i murværket eller brændestakken. De skal væk, fordi mange er overfølsomme for et hvepsestik, siger Erik Brüssow.

Erik Brüssow er uddannet værktøjsmager. Efter adskillige år i distributionsbranchen blev Erik i 2017 en del af franchise-kæden Myreexpressen. Den har han nu forladt for selv at betjene både private og erhvervskunder i Sønderborg og Aabenraa kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce