Annonce
Esbjerg

Energien bliver først indviet i januar eller februar

Sådan er det nye Energien blevet illustreret. Arkiv

Esbjerg: Fredag den 22. november har været i spil til en eventuel dato for en indvielse af Energien i Andrup, men sådan bliver det nu ikke.

- Indvielsen kommer i stedet til at finde sted i enten januar eller februar, hvilket skyldes en udskudt levering af squashbanen, oplyser Esbjerg Kommunes bygherrerådgiver Kenni Lund.

Det er Esbjerg Kommune, som er bygherre på projektet, mens NemByg har hovedentreprisen, og hos NemByg oplyser medejer og projektchef Jesper Holm Nielsen, at byggeriet er færdigt, når man lige ser bort fra squashbanen.

Energien i Skads/Andrup omfatter en udvidelse og modernisering af idrætshallen ved skolen i Andrup, så der skabes et fælles mødested, hvor langt de fleste af områdets beboere får mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Projektet åbner op for idræt for borgere i alle aldersgrupper, nye kulturelle aktiviteter som for eksempel koncerter, teater, udstillinger og foredrag. Desuden får dagpleje, skole, skolefritidsordning og ungdomsklub langt bedre plads til at boltre sig på i dagtimerne.

Energien, som er et multicenter, har et samlet areal på 2.350 kvadratmeter, heraf en 600 kvadratmeter udvidelse. Budgettet lyder på cirka 18 millioner kroner, og idéen til multicentret opstod allerede i 2007, da Lokalrådet inviterede foreninger, institutioner og seniorklubber til at drøfte de forskellige fritidsbehov i byerne, og lige siden har lokale folk knoklet for at gøre drømmen til virkelighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce