Annonce
Esbjerg

Energitoppen mødes i Esbjerg

Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) og minister Lars Chr. Lilleholt (V) er bare to af deltagerne på årets energikonference. Arkivfoto.

Esbjerg: Dansk Fjernvarme og Maskinmestrenes Forening arrangerer for sjette gang landets vigtigste energikonference uden for hovedstadsområdet.

Energikonferencen – Esbjerg 2019 tegner hvert år de energipolitiske tendenser og mål: Danmark får en ny regering i 2019, og EU får et nyt parlament, og hvad får det af energipolitiske konsekvenser nationalt og globalt - og hvordan er status her et år efter det nye energiforlig?

Energikonference 2019 finder sted mandag den 29. april klokken 10 til 15 på Aalborg Universitet Esbjerg, og konferencen tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder.

Deltagere på konferencen er blandt andre Lars Chr. Lilleholt (V), energi-, forsynings- og klimaminister, Jan Rose Andresen, formand, Maskinmestrenes Forening, Kim Mortensen, direktør, Dansk Fjernvarme, Troels Ranis, branchedirektør, DI Energi, og Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen (V), der også er formand for Dansk Fjernvarme.

Med på konferencen er også direktører for de store energiaktører herhjemme samt en række spidskandidater til valget til Europaparlamentet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce