Annonce
Sport

Energy-assistent: Det bliver et skakspil

Esbjerg Energys assisterende træner, Thor Dresler, tror, det bliver et skakspil, når holdet møder Aalborg Pirates fredag aften.

OPTAKT: Når Esbjerg Energy fredag aften tager imod Aalborg Pirates i den anden semifinalekamp, bliver det formentlig lige så intenst og tæt som i den første kamp. Men Esbjerg Energys assisterende træner forventer også, at begge hold tager noget med fra første kamp, og retter det lidt til til anden kamp.

- Det bliver lidt et skakspil. Vi kender jo hinanden i forvejen og efter første kamp bliver der justeret lidt fra begge sider. Så må vi se, hvem der lykkes bedst med justeringerne, og hvem der udfører dem bedst, siger Thor Dresler.

I den første semifinalekamp havde Esbjerg Energy mange store chancer. Men holdet scorede ikke og endte med at tabe kampen 1-3. Derfor er det også noget af det, der skal justeres hos esbjergenserne.

- Der skal noget af det samme til som i sidste kamp. Spiller vi ti af den slags kampe, vil vi ikke tabe ti. Men et sted at starte er at score på nogle af vores chancer, siger han.

Annonce

Og så skal Esbjerg Energy-spillerne selvfølgelig også forberede sig på at møde et godt hold.

- Aalborg har et bredt hold. Det har mange gode spillere, og det har fire gode kæder. Aalborg er god til at spille med fart og er god i spilvendinger, altså når de vender pucken. Og så er de giftige i deres kontra, siger Thor Dresler.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand straffet for at kaste med sin hund

Annonce