Annonce
Sport

Energy-assistent: Det bliver et skakspil

Esbjerg Energys assisterende træner, Thor Dresler, tror, det bliver et skakspil, når holdet møder Aalborg Pirates fredag aften.

Annonce

OPTAKT: Når Esbjerg Energy fredag aften tager imod Aalborg Pirates i den anden semifinalekamp, bliver det formentlig lige så intenst og tæt som i den første kamp. Men Esbjerg Energys assisterende træner forventer også, at begge hold tager noget med fra første kamp, og retter det lidt til til anden kamp.

- Det bliver lidt et skakspil. Vi kender jo hinanden i forvejen og efter første kamp bliver der justeret lidt fra begge sider. Så må vi se, hvem der lykkes bedst med justeringerne, og hvem der udfører dem bedst, siger Thor Dresler.

I den første semifinalekamp havde Esbjerg Energy mange store chancer. Men holdet scorede ikke og endte med at tabe kampen 1-3. Derfor er det også noget af det, der skal justeres hos esbjergenserne.

- Der skal noget af det samme til som i sidste kamp. Spiller vi ti af den slags kampe, vil vi ikke tabe ti. Men et sted at starte er at score på nogle af vores chancer, siger han.

Og så skal Esbjerg Energy-spillerne selvfølgelig også forberede sig på at møde et godt hold.

- Aalborg har et bredt hold. Det har mange gode spillere, og det har fire gode kæder. Aalborg er god til at spille med fart og er god i spilvendinger, altså når de vender pucken. Og så er de giftige i deres kontra, siger Thor Dresler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce