Annonce
Sport

Energy forlænger med målmand

Esbjerg Energys målmandsduo i den kommende sæson vil bestå af Mathias Seldrup og Kasper Krog. Arkivfoto: André Thorup
Mathias Seldrup har forlænget med Esbjerg Energy. Dermed er der styr på den nye målmandsduo i klubben til næste sæson.

Esbjerg Energy: Så er der styr på, hvem der skal holde pucken fra målet i den kommende sæson i Esbjerg Energy.

For klubben har forlænget deres aftale med 22-årige Mathias Seldrup. Det skriver Esbjerg Energy i en pressemeddelelse.

- At forlænge aftalen med Esbjerg var bare det rigtige for mig. Trænerteamet har tildelt mig spilletid og derigennem vist mig tillid. Nu har de valgt at satse på mig som førstemålmand og det virker som et naturligt næste skridt i min udvikling, siger Mathias Seldrup i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Når man som ung målmand skal udvikle sig, er spilletiden og tilliden en forudsætning for at kunne fortsætte udviklingen. I Esbjerg har man generelt været dygtige til at udvikle spillere og jeg synes, at jeg kan se tilbage på en stor udvikling, i de tre sæsoner jeg har været her, så jeg glæder mig til flere kampe i Metal Ligaen.

Assistentræner Thor Dresler glæder sig også over det fortsatte samarbejde, og han fremhæver især målmandens arbejdsmoral.

- Vi føler, at Mathias i Esbjerg har mulighed for at fortsætte den udvikling, han har gennemgået i de tre seneste sæsoner. Både Mathias og holdet kan forbedre indsatsen i forhold til den forgangne sæson, og Mathias arbejder hårdt på at gøre tingene endnu bedre. På denne årstid er der fokus på den fysiske del, hvor kroppen blandt andet gennem træning forberedes på den kommende sæson. Også her har Mathias det rette fokus, og jeg må sige, at han har ydet en stor indsats, siger assistenttræneren i pressemeddelelsen.

Annonce

Glæder sig til at være førstemålmand

Mathias Seldrup kom til Esbjerg Energy i sommeren 2016 og har været i klubben de sidste tre sæsoner, hvor han har spillet 99 Metal Liga-kampe.

Han kommer til at være en del af et nyt målmandsteam med den nyhentede 20-årige Kasper Krog fra SønderjyskE.

- Det bliver spændende at skulle arbejde sammen med Kasper Krog, som er ny målmand i Esbjerg. Han er en dygtig målmand, og så ser jeg samtidigt frem til rollen som førstemålmand. Jeg kan lide ansvaret og har store forventninger til hertil, siger han i pressemeddelelsen.

I den forgangne sæson har Seldrup delt målet med Nicolaj Henriksen, der i næste sæson spiller for SønderjyskE.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Flysager hober sig op i byretter: SF vil have justitsministeren på banen

Leder For abonnenter

Drop skattemur for virksomheder

Skatteminister Morten Bødskov (S) pønser på at indføre en skat på, at virksomhedsejere overdrager aktierne i deres selskaber til en erhvervsdrivende fond - ofte i stedet for et traditionelt generationsskifte. Og det kan med det samme slås fast, at det er en ualmindelig dårlig idé. I Danmark har vi en mangeårig tradition for netop at drive selskaber i disse fondskonstruktioner, hvor aktierne fra ejerens holdingselskab skattefrit overdrages til en nystiftet erhvervsdrivende fond, og selskaber som Danfoss, A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, Carlsberg og Grundfos drives netop efter denne model. Det er aldeles uvist, hvad der foregår i skatteministeriet, for forslaget er en del af udspil, der netop skulle lokke flere virksomhedsejere til at overdrage deres livsværk til erhvervsdrivende fonde, og det skorter heller ikke på eksperter, der slår fast, at vedtages Bødskovs forslag, bliver der ikke oprettet flere af den slags ejerkonstruktioner. Til Børsen siger indehaveren af Linak Bent Jensen, at han i en tid har overvejet at overdrage sine aktier til netop en erhvervsdrivende fond, men vedtages dette forslag, sker det helt sikkert ikke. De erhvervsdrivende fonde har vist sig anvendelige i Danmark, hvor mange selskaber konkurrerer globalt. Drives virksomheden gennem en erhvervsdrivende fond, sikrer man sig eksempelvis mod at blive købt af kapitalfonde og andre kortsigtede interesser. Man kan også sikre, at hovedsæder og dermed arbejdspladser bliver i Danmark, og det har mange virksomhedsejere interesser i. Så store, at de donerer hele eller dele af deres familieformuer uden at få en krone for det. Således har eksempelvis stifteren af Blue Water Shipping i Esbjerg, Kurt Skov, for ikke så lang tid siden givet 75 procent af aktierne i sit livsværk til en erhvervsdrivende fond, hvilket sikrer, at virksomhedens hovedsæde skal ligge i Esbjerg samt at virksomheden ikke kan blive opkøbt. Vi må håbe, at et erhvervsvenligt flertal i Folketinget får retvist skatteministeren.

Kolding

Død mand blev glemt i sin lejlighed: Ingen vil tage ansvaret

Annonce