Annonce
Sport

Energy-forward Scheel: Det ser fornuftigt ud

Det var først i de sidste ti minutter, at Energy trak fra mod Odense. Foto: Chresten Bergh

Energy hentede søndag den tredje sejr i træk, og derfor var der også optimisme at spore hos spillerne efter 4-1-sejren mod Odense Bulldogs.

Sejr: Den fine sejr på 1-0 i Aalborg blev fulgt op af en 4-1-sejr på hjemmebane mod Odense Bulldogs. Der er klart opløftende tendenser hos Energy i øjeblikket, hvor specielt defensiven begynder at ligne noget, der giver tro på mere.

Det var dog ifølge målscoreren til 4-1 Felix Scheel hårdt arbejde, før Odense var besejret.

- Man kan se, at Odense har spillet sig op, og de spiller meget bedre, end når vi har mødt dem tidligere. Vi har fundet ud af, hvordan vi skal spille, og vi tror på det hele vejen igennem, også selvom det står 1-1 langt ind i 3. periode. Vi finder ud af det og får en vigtig sejr i dag, sagde Felix Scheel.

Felix Scheel roste også holdets defensive organisation for en stærk kamp, mens offensiven stadig giver lidt panderynker.

Hvad er det, der mangler offensivt?

- Det er, at vi får lidt mere grimme mål med nogle returer og sådan. Vi forsøger at spille lidt for meget til et åbent mål, så hvis vi kan gå ind og få nogle returpucke, styringer og backscoringer fra blå, så tror jeg, at det vil blive lidt lettere, sagde Felix Scheel.

Annonce

Fokusset i taktikken på at spille simpelt skal dog ikke have skylden for de offensive udfordringer.

- Vi har snakket om at spille mere simpelt, men jeg synes egentlig ikke, at vi har noget problem med at komme ned i zonen. Det er mere, at vi kæmper sgu hårdt for lige at få pucken ind. Vi vandt 1-0 oppe i Aalborg og 4-1 i dag, men jeg synes godt, at vi kunne have scoret nogle flere mål i de to kampe, men det er dejligt, at alle forsøger at komme i gang, og jeg synes, at det ser fornuftigt ud, sagde Felix Scheel.

Back Andreas Pedersen var også godt tilfreds med den defensive præstation, hvor der altså kun blev lukket et enkelt mål ind efter en undertalssituation.

- Vi arbejder lidt videre på det, vi har leveret de seneste par kampe og prøver at spille lidt mere solidt og hanke lidt mere op i os selv. Det er egentlig en meget tæt kamp, synes jeg, men vi trækker fra til sidst og har en meget stærk 3. periode og får scoret et par gange, sagde Andreas Pedersen.

Hvordan kan det være, at I mister jeres momentum fra 1. periode i anden periode?

Pas. Spørgsmålstegn. Det er svært at sige. Vi spiller en stærk første periode, men de spiller også god ishockey og bliver hjulpet godt på vej derinde af et par udvisninger og får lidt momentum der igennem.

Til sidst viste Energy dog, at holdet var bedre, og det gav tre point, som helt sikkert lunede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce