Annonce
Esbjerg Energy

Energy-profil før møde med bundhold: Vi har lært lektien

Når man kan vinde 5-1 ude over Aalborg i en topkamp, skal man også kunne slå bundholdet Rødovre på egen is. Det mener Felix Scheel, der selv føler, at han for alvor er ved at komme i gang. - Det har ellers haltet lidt, erkender han. Foto: Jacob Schultz
Da Esbjerg Energy for en uges tid siden tabte efter straffeslag til Rødovre, tog vestjyderne lidt for let på det hele. Det kommer dog ikke til at ske søndag eftermiddag, garanterer Felix Scheel.
Annonce

- Når vi kan tage til Aalborg vinde stort og spille en super god kamp, kan og skal vi også kunnne slå Rødovre på hjemmebane.

Ret meget længere er den ikke, mener Energy-profilen, der fredag aften selv bidrog med to mål, da nordjyderne blev spillet baglæns ud af egen arena og blev slået med hele 5-1.

- Det handler om ydmyghed og ikke så meget andet, for vi ved jo, at vi kan spille en god gang ishockey, og det skal vi vise hver gang, understreger Felix Scheel.

- Men Thor (Dresler, red.) skal ikke tage fusen på os igen. Det ved vi, at han gerne vil, men det skal være løgn, siger Scheel om den tidligere Energy-assistent, der nu er cheftræner i Rødovre.

Og hvis vi lige igen skal runde fredagens bedrift, gjorde det også godt på den personlige konto for den 28-årige Energy-forward, der  sidste sæson var på kontrakt i netop Aalborg.

- Ja, det var dejligt. Jeg synes ellers, at det har haltet lidt for mit vedkommende indtil videre i denne sæson, men jeg føler, at jeg endelig er ved at komme i gang. Det er rart, og selvfølgelig er man lige lidt ekstra tændt, når man spiller mod sin tidligere. Det er i hvert fald god "tændvæske" for mig.

Optakt

Ishockey, ligaen

Søndag 15.00: Esbjerg Energy - Rødovre

JV tipper: 4-2

Henter Energy søndag eftermiddag i Granly Hockey Arena en pligtsejr over Rødovre, der er næstsidst i ligaen og kun har Odense under sig, stryger Scheel og holdkammeraterne lige akkurat forbi Aalborg i tabellen og op på andenpladsen.

- Det er rigtig fint, og vi kan kun være tilfredse med sæsonen indtil videre, men nu spiller vi jo altså ikke mod Aalborg hver eneste gang, siger Felix Scheel og henviser til de tre sejre ud af lige så mange mulige i dette års turnering.
Vi kan kun være tilfredse med sæsonen indtil videre.

Felix ScheelAnnonce

Noget nyt

I det meste af sæsonen har Scheel spillet i førstekæden sammen med Adam Cracknell, og nu er Brady Shaw så også blevet en del af Energys toptrio.

- Det er vildt gode spillere, så det har jeg store forventninger - og det har jeg selvfølgelig også til resten af sæsonen. Vi har gang i noget godt, mener Felix Scheel, der fra 2017-19 havde Mark Pederson som træner i Energy.

Det nød han, men Scheel er også begejstret for Jason Jaspers.

- En gang i mellem skal der nok ske noget nyt. Mark var super og flyttede virkelig klubben i den rigtige retning, men Jaspers er bestemt et frisk pust. Vi vil gerne spille offensivt og presse på. Det er fedt at være en del af.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce