Annonce
Esbjerg Energy

Energy spænder skøjterne til travlt døgn

Hjemmekamp mod Herlev fredag klokken 19 og udekamp mod Rødovre et døgn senere. Esbjerg Energy får travlt. Foto: Jørn Deleuran
Annonce

ESBJERG ENERGY: To kampe på et døgn.

Det er hård kost for Esbjerg Energy. Fredag aften spiller holdet hjemme i Granly Hockey Arena, og så kan spillerne ellers skynde sig hjem og forsøge at få adrenalinen ned til en nats anstændig søvn, inden det er ud af fjerene for at gøre klar til en udekamp i Rødovre. Allerede lørdag aften venter nemlig den næste udfordring for vestjyderne.

Først og fremmest gælder det altså hjemmekampen mod Herlev fredag aften. Esbjerg Energy skal rejse sig efter tirsdagens skuffelse i Herning, hvor vestjyderne ikke satte mange skøjter rigtigt. Herning vandt en stensikker sejr på 6-2, der forhindrede Esbjerg Energy i at holde Frederikshavn på tredjepladsen i kort snor. Frederikshavnerne massakrerede den danske mester fra Rungsted med voldsomme 8-2 hjemme i færgebyen.

Energy-nederlaget i Herning betød samtidig, at Herlev overtog fjerdepladsen i ligaen, men det kan Energy passende få lavet om på allerede fredag aften. En hjemmesejr til Energy vil atter bringe holdet tre point foran Herlev og på fornyet jagt på Frederikshavn, der samtidig spiller i Rødovre.

Så det er et travlt døgn med mulighed for at hægte sig på i topkampen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce