Annonce
Billund

Engbo lukker: Hvad skal der så være i bygningen?

Folk i Stenderup-Krogager kan være med til at komme med ideer til, hvad Engbo kan bruges til, hvis byrådet ender med at stemme for en lukning. Arkivfoto: Andreas Bjerre
Annonce

Stenderup-Krogager: Robert Terkelsen (V), formand for voksenudvalget, kalder forslaget om at lukke Engbo for "det mindst ringe" af de forslag, udvalget har haft at vælge imellem.

Han lægger derfor vægt på, at en del af beslutningen også er, at Billund Kommune nu skal finde ud af, hvad bygningen midt i Stenderup-Krogager til kan bruges til fremover.

- Går beslutningen om at lukke hele vejen igennem det politiske system, skal man se på, hvad der så skal ske, og hvad Billund Kommune så kan bruge de bygninger til, siger han.

Han understreger, at man inden for voksenudvalgets område ikke umiddelbart har noget at bruge stedet til. Enkelte pladser bruges i dag til borgere med psykiatriske udfordringer, og ingen af dem bliver ifølge Robert Terkelsen sendt ud af kommunen, når Engbo lukker.

Fællesrådet i Stenderup-Krogager har indtil nu ikke villet komme med ideer til, hvad der skal være i Engbos bygninger.

- Vi ved ikke, hvad der er brug for, men det er i hvert fald ikke i kommunens interesse at have en stor, tom bygning midt i byen, siger Leif Kruse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce