Annonce
Tønder

Enjoy-direktør: Vi arbejder på mindre ændringer

Direktør Martin Iversen fra Enjoy Resorts fortæller, at man glæder sig over, at ingen kom noget til lørdag - og at man arbejder videre med mulige forbedringer efter lørdagens storalarm. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Æteriske olier, der normalt bruges i dampbade, har muligvis spillet en rolle i lørdagens evakuering på Enjoy Resorts Rømø. Klart står det til gengæld, at ingen kom noget til, men Enjoy Resorts vil alligevel se sine handlingsplaner efter i sømmene.

RØMØ: Der var stor alarm, men det hele viste sig ikke at være så slemt som først frygtet, da der blev slået alarm hos Enjoy Resorts på Rømø lørdag.

Alt er mere eller mindre tilbage ved normalen, men koncerndirektør Martin Iversen fra Enjoy Resorts vil alligevel se nærmere på et par ændringer efter weekendens hændelser. Ingen kom noget til, og de i alt otte, der blev kørt til observation, er også udskrevet igen, oplyser han.

- Det har lagt sig her, men vi evaluerer stadig på det og vil selvfølgelig kigge vores evakueringsplaner efter i sømmene. Vi vil se, om der er noget, vi kan optimere, forklarer han og fortsætter:

- Men facit er, at der ikke var nogen klorgasser. Vi vidste ud fra vores målinger, at vandkvaliteten var, som den skulle være og levede op til alle krav. Vi viste målingerne til indsatslederne og så videre, og det stod hurtigt klart, at vores vand i bassinerne levede op til kravene. Når målingerne stemmer overens med kravene, så er det ikke en mulighed, at der kan stige klorgasser op.

Tester olier

Alligevel var der noget i luften, som generede gæsternes luftveje i en grad, så nogle slog alarm. Selv har Martin Iversen et bud på en synder - og det agter resort-direktøren at gøre noget ved:

- Det står ikke helt klart endnu, hvad der gav irritationer og fornemmelsen af en kradsende hals, men vi har et bud. Derfor er vores dampkabiner ikke genåbnet endnu, for vi skal tjekke, at det ikke er de æteriske olier, som man bruger i forbindelse med dampbadene, der har skabt generne. Olierne har vi brugt i efterhånden 10 år, så der er ikke noget her, som er farligt. Men som direktør tænker jeg jo bare på, at hvis noget kan irritere vores gæster - så skal vi ikke have det.

Annonce

Otte indlagt

Ovenpå hele oplevelsen er Martin Iversen selv mest af alt ked af, at alle hans gæster for en stund fik deres weekend afbrudt.

- Jeg er ærgerlig over, at vores 450 dejlige gæster fik forstyrret deres weekendophold. Man kan jo sige, at det er sundt nok, at vi fik prøvet vores evakueringsplaner af, og at vi i hvert fald bliver endnu skarpere på at få oplyst om, at der ikke kan stige klorgasser op, når vi lever op til kravene, siger han og fortsætter:

- Jeg er lykkelig for, at ingen kom noget til. Nu skal vi se videre på, om noget kan optimeres, og vi skifter måske olierne ud, men det vigtigste for mig er, at det bliver afsluttet ordentligt.

I alt otte personer blev undersøgt. Heraf var to personer til observation på sygehuset i Aabenraa indtil de blev udskrevet dagen efter, søndag.

Annonce
Tønder For abonnenter

Vil indføre drastisk tiltag for at sænke farten: Kommune vil have permanent fartkontrol på Rømødæmningen

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Vejen For abonnenter

20-årige Mathilde var halvanden time fra at dø: Nu er hun tjener med en halv arm

Tyskland

Tyskland går til valg: De unge må vente på den store omvæltning

Aabenraa

Bil bragede ind i traktor: Promillen var over det tilladte

Danmark

Gigantisk donation: Lego Fonden giver en milliard kroner til covid-19-ramte børn

Vejen For abonnenter

Nadja vejede 186 kilo og fandt trøst i mad: - Folk så overhovedet ikke mig, de så bare min krop som et problem, der skulle ordnes

Sønderjylland For abonnenter

Fra Langelinje til Sønderjylland: Gammelt museum ser nyt lys ved grænsen

Danmark

Dall: Pludselig er de socialdemokratiske ministre blevet meget bevidste om at tale om 'skatteydernes kroner'

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Team Esbjerg

Tidligere Team Esbjerg-målvogter er ikke i tvivl: De skal kunne vinde over Buducnost

Haderslev For abonnenter

Mor og datter stiller op til valget som debutanter: - Vi er rå og nye

Billund

Sjællandsk tophold snuppede to point i Grindsted: - Vi tabte til et smartere hold

Annonce