Annonce
Sport

Enkeltstartsverdensmester skifter til Team Ineos

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Det britiske storhold Team Ineos har sikret sig en stor profil til næste sæson i skikkelse af Rohan Dennis.

Den dobbelte verdensmester i enkeltstart for herrer, australieren Rohan Dennis, har fået sin fremtid på plads, efter at han midt i september fik ophævet sin kontrakt hos Bahrain-Merida.

Mandag meddeler det britiske storhold Team Ineos på sin hjemmeside, at man har skrevet en toårig kontrakt med den 29-årige tempospecialist.

- Det har altid været et mål for mig at køre for dette hold, så endelig at kunne opfylde den drøm er fantastisk og en stor ære, siger Rohan Dennis til Team Ineos' hjemmeside om skiftet.

Rohan Dennis har vundet VM i enkeltstart de to seneste år og er en enestående rytter udi den ensomme kamp mod uret.

På Ineos-holdet kan han være med til at gøre holdet endnu stærkere, når der skal køres holdtidskørsler i etapeløb, ligesom han er en potentiel etapevinder, når der står enkeltstart på menuen.

Derudover kan han være en stærk trækhest på de flade veje.

Efter en håndfuld år hos BMC-holdet skiftede Rohan Dennis inden 2019-sæsonen til Bahrain-Merida, men under årets Tour de France ragede han uklar med holdets ledelse. Det var angiveligt uenighed om udstyr, der førte til kontroversen.

Mere eller mindre i protest udgik Rohan Dennis af Touren, og ved VM i England stillede han ikke op på en af holdets cykler.

Lidt efter VM meddelte holdet, at man havde ophævet kontrakten med Dennis.

/ritzau/

Annonce
Team Ineos'' meddelelse om kontrakten med Rohan Dennis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

112

Bøde for at gå med kniv

Annonce