Annoncørbetalt indhold

Er det muligt at låne penge, når man står i RKI?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kan du låne penge til trods for RKI? Det korte svar er ja, det kan du godt. Men det er ikke ligetil, og det er ikke anbefalingsværdigt. Der kan være en hel masse årsager til, hvorfor du gerne vil låne penge, ligesom der kan være mange årsager til, hvorfor du ikke har betalt tidligere lån tilbage og dermed er endt i RKI. Du skal altid overveje det nøje, inden du låner penge, for det kan hurtigt være med til at problematisere din økonomiske situation. Når du er registreret i RKI, og dermed registreret som dårlig betaler, er det naturligvis svært at låne flere penge, da banken og andre låneudbydere ikke ser en god forretning eller en stor sikkerhed i at låne penge til dig. Lån penge trods RKI? Det er muligt, og nedenfor kan du læse om hvordan det kan lade sig gøre, men først vil du dog kunne læse om en række andre muligheder.


Annonce

Gode råd til dig der skylder penge 


Som tidligere nævnt er det ikke anbefalelsesværdigt at låne penge, når du er registreret i RKI. I stedet for at låne penge vil det være fornuftigt at forsøge at komme ud af RKI ved at betale det, som du skylder tilbage. Det kan være svært at få afbetalt på et lån, men her får du nogle gode råd med på vejen. Det første du kan gøre er at lægge et budget for at få overblik over, hvordan du skaber plads i økonomien til at tilbagebetale dine lån. Derudover er det naturligvis bedst, at du ikke optager yderligere lån i mellemtiden, samt at du ikke bruger penge, som du ikke har. Hvis du har problemer med at få styr på din økonomi, kan du opsøge hjælp i din bank.


Hvad kan du ellers gøre 


Uanset om du har gæld i forvejen eller ej, bør du overveje, om der er andre muligheder, inden du låner penge. Du kan spørge dig selv, om du kan vente med at bruge pengene og dermed forsøge at spare pengene op selv. Når du skal lave en opsparing, kan du forsøge at skære ned på andre udgifter, for at skabe luft i budgettet, til at lægge penge til side hver måned. Der er ofte mange penge at spare, hvis man kigger efter. Det kan eksempelvis være rygning, byture, cafébesøg og andre ting, som koster mange penge, men som ikke er nødvendigt.


Muligheder for at låne penge trods RKI


Som nævnt først i artiklen er det muligt at låne penge trods RKI. Det vil ofte kræve, at du kan stille en form for sikkerhed. Det kan eksempelvis være, at du har en, der kan kautionere for dig. Men selv hvis du har en, der vil kautionere for dig, findes der ikke ret mange steder, som vil låne penge til dig, så længe du er registreret i RKI.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.