Annoncørbetalt indhold

Er dit hjem gearet til et vådere klima?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der har været igennem de seneste år været mere fokus på de store forandringer der sker i forhold til vores klima på verdensplan, men det er ikke mange der overhovedet er klar over i hvilket omfang vores boliger er udsat og at der er udsigt til store problemer med det vådere klima i vinterhalvåret.


Annonce

Få kloakservice, så du er klar med en akut løsning, til de utilregnelige situationer

Uanset hvor meget vi alle gør for klimaet nu og her så kan vi se, at det kun bliver et vådere klima vi har i udsigt fra nu af. Det betyder at især boligejere skal til at se på løsninger som både kan være med til at sikre hjemmet bedst muligt nu og her, men også i forhold til de mere langsigtede løsninger. Hvis ikke man gør noget aktivt nu, kan det blive en dyr fornøjelse senere.

Hvis du ingen forstand har på grundvandshøjder og diverse løsninger der kan være for dit hus, så er det bedste at kontakte din lokale kloakmester. Her vil i sammen kunne snakke om de muligheder du har for det er nemlig ikke sikkert at du kan gøre det samme for at forebygge problemerne med klimaet, som din kammerat i den anden ende af landet. Her vil kloakservice muligvis også komme på tale, så du hele tiden vil have muligheden for at få akut hjælp, hvis der pludselig skulle blive brug for det.


Du kan selv hjælpe regnvandet den rigtige vej, men husk en løsning der holder i det lange løb

Der er nogle ting du selv kan gøre for at skærme dit hus bedst muligt mod det vådere klima, som man kan se, kun er en stigende trussel i de kommende år. Det handler om at du sørger for at sikre, at dine tagrender og tagbrønde står fri for blade og andet snavs, som kan være faldet ned fra grene eller fløjet til med vinden.

Når du sikrer dine tagbrønde og tagrender mod skidt og skrammel, mindsker du risikoen for at der er blokering for regnvandet og du sørger dermed for at f.eks. dine tagrender kan leve op til deres funktion, som netop er at lede regnvandet væk fra husets murværk.

Desværre er der tale om så store mængder vand til forskel at vores jord kan få svært ved at følge med i forhold til at suge vandet til sig. Dette kan betyde oversvømmede plæner og veje og her er det altså bedst at snakke med en kloakmester for at finde en løsning der er holdbar i det lange løb fremadrettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.