Annoncørbetalt indhold

Er du vild med friske produkter og oplevelser? Besøg en gårdbutik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du have produkter, som er friske og ikke gemmer på e-numre? Går du meget op i at købe råvarer, som er produceret i Danmark? Kan du lide at plukke dine egne bær og frugter, så du kan lave dit eget syltetøj? Så er et besøg hos en gårdbutik måske noget for dig.

Danske gårdbutikker tilbyder typisk økologiske, friske grøntsager og safter, som har en høj kvalitet. Men butikkerne kan også tilbyde dig en god og aktiv oplevelse. Læs videre her, og find ud af, hvorfor gårdbutikker er værd at besøge.

Annonce

Gårdbutikker tilbyder sunde produkter

På en gårdbutik finder du typisk produkter som kartofler, jordbær, æg, forskellige safter, øl og syltetøj. Produkterne er sunde, fordi de hovedsageligt består af frugter og grøntsager, men også fordi de ofte er økologiske og dermed ikke indeholder sprøjtemidler. Derudover gør man på mange gårde brug af nænsomme midler, når man skal lave frugtsafter. Det betyder, at næringsstoffer er godt bevaret i disse safter, og du får som køber glæde af de sunde egenskaber, som fx bær har, når du køber en bærsaft fra en gård.

Du får en hyggelig dag i naturen

Du finder gårdbutikker på landet, hvor der er store, grønne områder. Derfor er der rig mulighed for at få en god oplevelse ude i naturen med din familie eller med dig selv. For at få den bedst tænkelige oplevelse kan du med fordel besøge en butik om sommeren og i efteråret. Det er nemlig om sommeren og i efteråret, at du kan nyde det gode vejr og naturens grønne nuancer, mens du fx selv plukker jordbær, ribs, solbær og grøntsager i plantagerne, der hører til gården. Du får altså ikke blot en god smagsoplevelse, men også en hyggelig dag i naturen.

Du støtter danske avlere og er sikret friskhed

Gårdbutikker sælger selvfølgelig kun frugt, grønt osv., som er produceret lige dér på gården. Køber du dine grøntsager og frugter direkte fra en gård, er du derfor sikret helt friske grøntsager og frugter. Det er tilfældet, fordi grøntsagerne og frugterne ikke udsættes for transport, og de står heller ikke i et køleskab i dagevis, som de gør, når du køber dem fra et supermarked. Det kan forringe råvarernes friskhed og kvalitet.

Udover at få friske råvarer er du også med til at støtte danske frugtavlere, når du fx køber en pakke jordbær fra en butik på en gård. Og fordi du netop køber råvarer, der ikke er importeret fra fx Italien, hvormed der derfor ikke er blevet udledt en masse CO2 under transport, træffer du et bæredygtigt valg.

Gårdbutikker er altså værd at besøge, fordi de typisk kan tilbyde dig økologisk, frisk frugt og grønt samt en god oplevelse i naturen. De giver dig også mulighed for at handle bæredygtigt. Det er tilfældet, fordi råvarerne ikke er importeret, og fordi de bliver behandlet nænsomt, så de bevarer deres næringsstoffer – især ved selvpluk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.