Annonce
Esbjerg

Er Esbjerg Strand et kæmpe, dyrt flop?

Annonce

Læserbrev: Vi er mange, som opmærksomt har fulgt det kæmpe store projekt Esbjerg Strand.

En helt ny spændende bydel skulle bygges op tæt ved havnen med nyskabende byggeri. En ny lystbådehavn med flotte faciliteter, arkader med butikker og en ø-perle med aktivitet for såvel egne Esbjerg-borgere som besøgende turister. Esbjerg Kommune er storinvestor i det store projekt. Det eksakte beløb fortoner sig i det dunkle, men det må formodes at være i 100-millioner klassen. Projektet er gået aldeles i stå.

Den eneste aktivitet er de tvangsforflyttede lystsejlere, som dagligt må lide under en lystbådehavn uden faciliteter og sandblæste både under de givne, ubeskyttede vindforhold.

Jeg tror, mange sejlere undrer sig over den hurtige, hastige og vel uovervejede tvangsforflytning til et nyt sandblæst sted, som ikke fungerer.

Det Faglige Hus, som skulle bygge nyt, stort domicil i området, kunne skabe fundamentet for eventuelt boligbyggeri på Esbjerg Strand. Projektet som ville afskærme larm og støj fra havnen, er sat på stand-by.

Politikerne i byrådet står sikkert i kø for at vaske hænder over godkendelse af et projekt, som bliver stærkt forsinket, måske endda et flop.Jeg tror, mange sejlere undrer sig over den hurtige, hastige og vel uovervejede tvangsforflytning til et nyt sandblæst sted, som ikke fungerer.


Seneste nyt er, at projektet afventer en større analyse, en miljøredegørelse, som skal afklare Esbjerg strands fremtid. Byggeriet er jo for længst gået i gang. Derfor kan det undre, at en miljøanalyse pludselig kommer på banen, nærmest ud af det blå. Hvem har styr på hvad i projektet? Jeg spørger bare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce