Annonce
EfB

Bekræftet: Kevin Conboy er tilbage i EfB

Kevin Conboy er blevet 32 år og forlod EfB i 2011. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jesper Lauridsen indgår i en byttehandel med Randers. Kevin Conboy får en kontrakt gældende frem til sommeren 2022.

Esbjerg fB henter med omgående virkning venstre back Kevin Conboy i Randers FC, og sender samtidig Jesper Lauridsen den anden vej. Conboy, der har fået sin fodboldopdragelse i EfB, tiltræder på en aftale gældende til sommeren 2022.

Esbjerg fB og Randers FC er blevet enige om en aftale, der involverer de to venstre backs Kevin Conboy og Jesper Lauridsen. Således skifter 32-årige Conboy, der hidtil har spillet 88 kampe for EfB, øjeblikkeligt på en kontrakt frem til sommeren 2022, mens Jesper Lauridsen tager turen øst på.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen er glad for, at det er lykkes at hente Kevin Conboy tilbage til EfB.

- Med Kevin Conboy får vi en dygtig og erfaren spiller med en god mentalitet, og vi er overbeviste om, at han bliver vigtig for EfB på både kort og lang sigt. Både defensivt og offensivt kommer han til at tilføre vores spil en ekstra dimension, og så er det et plus, at han i forvejen kender klubben særdeles godt, siger han.

Samtidig sender han de bedste anbefalinger efter Jesper Lauridsen, der i fire år har været EfB en god ambassadør.

- ”Lau” har været et fantastisk bekendtskab både på og uden for banen gennem alle årene i EfB, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce