Annonce
Varde

Er I derude? Der er fortsat 200 partoutbilletter til Open Air Varde

Der er billetter til 4.500 på Open Air Varde. Hvis man er hurtig, så er der fortsat nogle partoutbilletter til salg. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen

Varde: Om få timer åbner Open Air Varde portene for publikum. Helt nøjagtig klokken 14.30 fredag. Formand Torben Lehmann fortæller, at der er under ti fredagsbilletter til salg, mens alle lørdagsbilletter er udsolgt til Open Air Varde, der afvikles i Arnbjerg Parken.

- Der er dæleme ikke mange billetter tilbage. Men vi har 200 partoutbilletter tilbage, siger Torben Lehmann.

Han var torsdag aften selv på scenen til Glam Night som medlem af The Glam. Der var mødt cirka 1400 publikummer op mod 550 i år. The Glam varmede op for en af glamrockens fædre, Sweet, med det oprindelige medlem Andy Scott i front.

- Det var en super koncert. Sweet spillede faktisk rigtigt godt. Der var nu nogen, der syntes, det var voldsomt højt, siger Torben Lehmann med en gnist i guitaren,

Som et lille kuriosum til koncerten kan oplyses, at Don Powel fra Slade, der er dansk statsborger og bor i Silkeborg, så koncerten og hilste på de gamle venner i Sweet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce