x
Annonce
Varde

Er I derude? Der er fortsat 200 partoutbilletter til Open Air Varde

Der er billetter til 4.500 på Open Air Varde. Hvis man er hurtig, så er der fortsat nogle partoutbilletter til salg. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen

Varde: Om få timer åbner Open Air Varde portene for publikum. Helt nøjagtig klokken 14.30 fredag. Formand Torben Lehmann fortæller, at der er under ti fredagsbilletter til salg, mens alle lørdagsbilletter er udsolgt til Open Air Varde, der afvikles i Arnbjerg Parken.

- Der er dæleme ikke mange billetter tilbage. Men vi har 200 partoutbilletter tilbage, siger Torben Lehmann.

Han var torsdag aften selv på scenen til Glam Night som medlem af The Glam. Der var mødt cirka 1400 publikummer op mod 550 i år. The Glam varmede op for en af glamrockens fædre, Sweet, med det oprindelige medlem Andy Scott i front.

- Det var en super koncert. Sweet spillede faktisk rigtigt godt. Der var nu nogen, der syntes, det var voldsomt højt, siger Torben Lehmann med en gnist i guitaren,

Som et lille kuriosum til koncerten kan oplyses, at Don Powel fra Slade, der er dansk statsborger og bor i Silkeborg, så koncerten og hilste på de gamle venner i Sweet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce