Annonce
Kolding

Er kvart århundrede med trælast: Finn Sørensen fejrer jubilæum

Finn Sørensen kan den 1. august fejre 25-års jubilæum hos Bygma Kolding. Privatfoto.
Annonce

Jubilæum: Sælger i Bygma Kolding, Finn Sørensen, kan fejre 25-års jubilæum den 1. august.

Finn Sørensen er født og opvokset i Vamdrup, hvor hans far var tømrer. Det faldt naturligt at gå i faderens fodspor, men Finn ville noget andet med træ end at være tømrer. Efter handelsskolen gik han i lære i en tømmerhandel i Kolding, hvor han fik smag for trælastbranchen.

Efter et år i Sverige vendte Finn hjem til sin gamle læreplads - denne gang som færdiguddannet. Efter et par kortere ansættelser i branchen kom han i 1995 til Bygma Kolding som ekspedient.

For Finn har jobbet ændret sig på flere måder gennem de 25 år. Det omfatter i dag både salg, tilbudsgivning og rådgivning til kunderne - alt det han brænder for.

Privat bor Finn Sørensen i Vamdrup, har en datter på 22 og er forlovet med Majken der bor på Sjælland. Der bliver pendlet mellem landsdelene, men Finn finder også tid til sin helt specielle interesse; han er medlem af en whiskeyklub, der mødes og smager på fade fra det lokale whiskydestilleri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce