Annonce
Debat

Er vi mindre værd i Bramming end i Esbjerg?

Annonce

Læserbrev: Er de mindre værd i Bramming end i Esbjerg, spørger JydskeVestkystens lokalredaktør i en søndags-klumme. Det var da et mærkeligt spørgsmål fra en lokalredaktør, selv om det sker på baggrund af, at Lille Mallorca af politikerne åbenbart blev fundet mere interessant end p-pladsen ved Varde Hovedvej, som mange også bruger som affaldsspand.

Men om vi er mindre værd end dem i Esbjerg, er da et mærkeligt spørgsmål at stille.

Måske lokalredaktøren ikke er fra det sydvestjyske Jylland? Nej – han er måske tvangsdeporteret fra København. Ja, mange ting forandres. Intet er som i gamle dage.

Når jeg tænker tilbage på dengang, Vestkysten havde kontor på Torvet i Bramming, og Oluf Bak var redaktør. Bak, som kendte de fleste borgere og oplandet, og som en ekstra ting, kunne lave de mest fantastiske tegninger fra naturen, så selv en gammel hegnspæl blev til et kunstværk.

Så kom Willadsen – også med stort kendskab til lokalbefolkningen og området. Desuden kunne han præsentere os for mange franske fristelser.

Hvad har vi så i dag? JV-redaktøren i Bramming er væk. Ugeavis-redaktionen i Bramming er væk. Ændret til et hjørne på redaktionen i Ribe.

Så får vi en masse tillæg, sikkert om en masse gode ting. Læg disse tillæg ind på hjemmesiden, og lad os få de lokale nyheder med papirudgaven.

Ugeavisen får vi en gang om ugen. Den bringer flere lokale nyheder end JV i syv dage.

Send lokalredaktøren på rundrejse i JV-land. Måske også en tur til Sibirien? Så kan han godt bruges som lokalredaktør. Han skriver da også mange gange nogle gode artikler.

Så er spørgsmålet: Er lokalredaktøren blevet klar over, om vi er mindre værd os, der bor ude i Bramming? Vi mener selv, vi er dobbelt så meget værd – os, der bor ude i Bramming – som dem, der bor nede i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce