Annonce
KIF Fodbold

Erfaren divisionsspiller tager elevatoren op med Kolding IF

Denis Fazlagic (til højre) er klar til endnu en sæson i Kolding IF. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kolding: Det er en erfaren herre, som Kolding IF fastholder i bestræbelserne på at sikre et slagkraftigt hold til den nye tilværelse i 1. division.

Oprykkerklubben har fået en ny underskrift fra kantspilleren Denis Fazlagic, som dermed tager endnu en sæson i klubben.

Trods sine 27 år er det en spiller med solid erfaring fra den næstbedste danske række. Denis Fazlagic har gennem karrieren, der blandt andet er spillet i FC Fredericia og Vejle Boldklub Kolding, spillet 150 kampe i næstbedste række.

– Jeg glæder mig til at spille med holdet i NordicBet Liga. At opleve den her oprykkergejst og komme ind som underdogs bliver en spændende opgave, siger Fazlagic til klubbens hjemmeside.

Fazlagic kom til Kolding fra Fredericia i august sidste år. I den forgangne sæson blev det til 26 kampe og 10 mål i 2. division.

Han glæder sig til, at han igen skal spille på næstøverste niveau.

– Jeg kender de fleste af modstanderne og deres taktikker i NordicBet Liga, så jeg håber, at nogle af de andre kan læne sig op ad mig, siger Fazlagic om den kommende sæson.

I Fredericia spillede han blandt andet på hold med Niels Letort, der i sidste uge blev offentliggjort som ny Kolding IF-spiller til den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Aabenraa

Kæmpe narkofangster ved grænsen

Kolding For abonnenter

Ansatte skal væk: Mindst 100 stillinger på skoler og daginstitutioner ryger i sparerunde

Annonce