Annonce
forside

Erfaring tæller i kommunalbestyrelsen

Annonce

Læserbrev: Arkitekten Harald Christensen kender Tønder bedre end de fleste. Harald er socialdemokrat og stiller op for at give Tønder, Marskens hovedstad, et løft. Det er tiltrængt. Bymidten skal gøres levende og attraktiv.

Juristen Mimi Lytje har erfaringen med at forstå lovgivningen. En viden, som socialdemokraterne vil kunne trække på i kommunalbestyrelsen.

Sygeplejersken Eike Albrechtsen har sin gang på Tønder sygehus. Hun kan løfte opgaven med at binde sundhedsvæsenet sammen i vores kommune. Det er der brug for.

Ulla Hansen har som pædagog set børnenes udfordringer i hverdagen. Ullas hjerte banker for dem, som er faldet ned igennem maskerne i velfærdssamfundet. Hendes stemme skal høres.

Mette Nielsen har som kommunal projektmedarbejder været med til at udvikle Tønder kommune. Nu er Mette klar til selv at give idéerne flyvehøjde.

Flemming Prasse har som tillidsmand kæmpet mange kampe for sine kolleger. Han kender styrken i kammeratskabet på en arbejdsplads. Tønder kommune har brug for Flemmings stemme.

Pladsen tillader ikke at jeg anbefaler alle de andre hædersmænd og -kvinder på socialdemokratiets liste til Tønder kommunalbestyrelse, mine dygtige kolleger i den nuværende kommunalbestyrelse, og Peter Christensen, som den vellidte og erfarne borgmesterkandidat, som kender Region Syddanmark indefra og kan bygge bro.

Budskabet er blot, at socialdemokratiet har dygtige og erfarne folk med virkelyst og udsyn til både by og land. Valget er dit. De fortjener din stemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce