Annonce
Sønderborg

Erhverv og kultur samles i en forvaltning

Sønderborg Rådhus- forvaltninger lægges sammen i ny organisation.Foto: Claus Thorsted
Økonomiudvalget i Sønderborg Kommune den 17. juni godkendt et forslag til tilpasning af kommunens administrative organisation. Beslutningen medfører forandringer i forvaltningen Kultur, Turisme og Bæredygtighed og i Kommunaldirektørens Stabe.

Sønderborg: Sønderborg Kommune lægger erhverv og kultur sammen i én forvalting, som det faktisk har været tidligere. Formålet med organisationstilpasningen er at opprioritere arbejdet med bæredygtighed og de store projekter på Kær Vestermark og Nordals samt at styrke koordineringen og samarbejdet på tværs af områderne erhverv, handel, turisme, kultur og event.

I forbindelse med organisationstilpasningen fratræder Inge Olsen som direktør for Kultur, Turisme og Bæredygtighed. Inge Olsen varetager fremover opgaven som chef for afdelingen Bæredygtighed, Natur og Landdistrikter, som er en stabsfunktion i Kommunaldirektørens Stabe.

Fokus på Kær Vestermark

Inge Olsen skal i den nye rolle have fokus på udviklingen af Kær Vestermark som et center for verdensmål og udviklingen af Naturpark Nordals. Samtidig skal hun sikre, at bæredygtighed og arbejdet med landdistrikterne fastholdes og udvikles som højt prioriterede områder på tværs af organisationen.

- Jeg vil gerne takke Inge Olsen for hendes indsats i direktionen gennem 11 år. Inge har altid bidraget med nye vinkler og et kreativt syn på arbejdet i direktionen. Jeg ser frem til, at hendes kompetencer kommer mere i spil i arbejdet med bæredygtighed, natur og landdistrikter og glæder mig til det fortsatte samarbejde, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Med virkning fra 18. juni konstitueres chef for Kultur og Fritid, Nicolai Dupont Heidemann, i stillingen som direktør for forvaltningen Kultur og Erhverv.

Ny organisation

Forvaltningen Kultur, Turisme og Bæredygtighed skifter navn til Kultur og Erhverv. Forvaltningen tilføres nye opgaver og justeres på baggrund af de nye opgaver.

Erhvervsservice flyttes fra Kommunaldirektørens Stabe til forvaltningen Kultur og Erhverv, og turismeområdet samlet i en afdeling sammen med Erhvervsservice.

Arbejdet med bæredygtighed, natur og landdistrikter flyttes til en nyoprettet afdeling under Kommunaldirektørens Stabe.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Alsinger frifundet i sag om pirat-tv på nettet

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Rapport lækket: Omstridt specialskole ramt af skimmelsvamp

Danmark For abonnenter

Plejekrævende kvinde efter måneders konflikt om videoovervågning af hjemmehjælpere: Jeg har ikke haft det bedre, end siden de private hjælpere kom

Billund

Vestjysk Bank slår revner: Loftet er i fare for at falde ned

Tønder

Opfordring til unge: Lad jer nu vaccinere

Nordtyskland

Synet af deres dødskamp ophidsede ham seksuelt: 41-årig dræbte to prostituerede

Esbjerg For abonnenter

Marvin og Christoffer har opfundet vandfanger, der skal redde klima, dyr og de fattige lande: Dyster mod ældre gymnasieelever om flere tusinde kroner

Regionalt

Coronasmitten er efterhånden forsvindende lav flere steder: Er kun steget i to kommuner

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Sag om snyd mørklægges: Golfspiller beskyldes for fusk af klubkammerater

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Varde

Begge er salgschefer i store, internationale virksomheder - nu vil de i byrådet

Varde For abonnenter

Brændt nedlagt skole solgt på tvangsauktion nummer to: Der kom langt højere bud denne gang

Vejen

Landmænd dropper kærligheden: Samler ind på Brørup Marked

Annonce