Annonce
Sønderborg

Erhvervsakademi SydVest holder virtuelt åbent hus

Der bliver ikke åbent hus i EASV's Campus Sønderborg men i stedet et virtuelt åbent hus. Foto: Erhvervsakademi SydVest


Sønderborg: Erhvervsakademi SydVest (EASV) i Sønderborg inviterer til informationsaften om akademiets uddannelser, men bare rolig, lyder det i en pressemeddelelse fra erhvervsakademiet.

EASV er ligesom alle andre videregående uddannelsesinstitutioner, lukket på grund af COVID-19-pandemien, så det er ikke dørene, men skærmene, der bliver slået op. Ikke meget er, som det plejer at være i disse coronatider. Det gælder i den grad også på landets videregående uddannelser, hvor de studerende for længst er sendt hjem og endnu ikke har fået lov til at vende tilbage.

Derfor kan Erhvervsakademi SydVest (EASV) heller ikke afholde sine traditionelle informationsaftner, hvor interesserede kan komme og høre om akademiets uddannelser på traditionel vis, og det ærgrer rektor Henrik Larsen.

- Men så gør vi noget andet, fortæller han.

I stedet for dørene, slår akademiet skærmene op og inviterer til infoaften online onsdag 27. maj kl. 19.30. Interesserede kan se hele programmet for den virtuelle infoaften på easv.dk/da/aabent-hus/ og tilmelde sig via et link på siden. Når man tilmelder sig, får man tilsendt et link, som man skal bruge til at deltage på selve aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce