Annonce
Tønder

Erhvervslivet holder beboerbus kørende

Annonce

Skærbæk: Det var en stor dag for de to vennekredse for Rosenvænget og Mosbølparken i Skærbæk, da de den 16. januar tilbage i 2013 fik leveret deres første helt nye reklamefinansierede beboer/liftbus med plads til fem passager og to kørestole. Bussen afløste to ældre, nedslidte og ikke tidssvarende liftbusser på de to plejehjem.

38 virksomheder var via deres sponsorat væsentlige medspillere i at realisere ønsket om en ny, moderne beboerbus. Da perioden for busreklamerne udløb i år, er der nu indgået nye aftaler som gælder de næste fem år, og mod tidligere 38, så er der nu 41 reklamesponsorer - hvoraf hele 23 er nytegnede.

- Vi har mødt en fantastisk velvilje og et bemærkelsesværdigt engagement hos alle de virksomheder, som vi har været i kontakt med, hvilket er udtryk for, at det fint kan lade sig gøre at gå nye veje i forhold til det offentlige og det private samarbejde, hedder det i en pressemeddelelse fra vennekredsene.

Busteamet består af omkring 30 frivillige chauffører og hjælpere, samt to buskoordinatorer der - ud over at servicere bussen med vask og rengøring - også sørger for instruktion i kørsel, betjening af lift, fastspænding af kørestole og passagerer, samt sikkerhed i øvrigt.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce