Annonce
Trekantområdet

Erhvervslivet holder dialogmøde online med borgmesteren

Fredericias gader og stræder har været langt mindre befolket i ugevis på grund af regeringens opfordring om så vidt muligt at holde sig hjemme. Coronakrisen har store konsekvenser for blandt andet sundhed, erhvervsliv og ledige. Nu inviterer Business Fredericia til dialogmøde online. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Borgmester Jacob Bjerregaard (S) inviterer erhvervslivet i Fredericia til at deltage i et online dialogmøde, hvor han fortæller mere om de lokale initiativer til at komme igennem coronakrisen.

Mødet foregår torsdag 16. april kl. 11-12. Foruden borgmesteren deltager også administrerende direktør Jacob Nielsen fra Erhvervshus Sydjylland, jobcenterchef Sanela Ljeskovica og erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer med forskellige indlæg.

Netop på grund af corona-krisen bliver dialogmødet selvfølgelig holdt online, og det er for Business Fredericias medlemmer.

Programmet for mødet er følgende:

  • Borgmester Jacob Bjerregaard orienterer om, hvilke hjælpepakker der lokalt er sat i værk for at støtte erhvervslivet, og giver en status.
  • Jacob Nielsen, adm. direktør i Erhvervshus Sydjylland giver status på de nationale hjælpepakker.
  • Kristian B. Drejer, erhvervsdirektør i Business Fredericia giver status på de meldinger og henvendelser, som Business Fredericia har fået fra erhvervslivet.
  • Sanela Ljeskovica, jobcenterchef i Fredericia giver en status på arbejdsmarkedsområdet og fortæller blandt andet om de typer henvendelser, jobcentret har fået og hjulpet med samt hvilken effekt situationen har haft på ledighedstallet i Fredericia.
  • Evt. spørgsmål 5-10 min.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev For abonnenter

'Emmas' far drak og kunne vende på en tallerken på et splitsekund: - Far er virkelig sød, når han er ædru

Erhverv

Barsk maj for Billund Lufthavn: Massefyringer og nedgang på 98,3 procent

Annonce