Annonce
Varde

Erhvervsmand køber maskiner af konkursbo og redder fem-seks arbejdspladser i Horne

Steen Rasmussen var daglig leder for PalletBiz. Nu bliver han en af de ansatte i Partner Pack Træemballage, der åbner tirsdag klokken 13 i lokaler i Horne. Arkivfoto: John Randeris

Tirsdag klokken 13 begynder produktionen af træemballage op igen i Horne med fem-seks mand. Søren Hvidberg og nogle tidligere medarbejdere har skudt penge i det nye selskab. Ny ekstern direktør er på vej.

Horne: Efter PalletBiz gik konkurs, opstår der nu en ny virksomhed, der skal arbejde med paller og anden træemballage i Horne. Det falder formelt på plads tirsdag klokken 13, og da begynder produktionen igen i lokalerne. Allerede nu er selskabet gået i gang med at forsøge at få kunder.

Rent formelt er der sket det, at Horne ErhvervsPark, der er ejet af Søren Hvidberg, har købt maskiner og anden fysisk inventar af konkursboet, så det kan blive stående i lokalerne i Horne. Det nye selskab vil så leje både lokaler og maskiner af Horne ErhvervsPark.

Det nye selskab er stiftet af Søren Hvidberg, og der er også tidligere medarbejdere, der har skudt penge i selskabet.

- Og der er nogle erhvervsfolk, der har vist positiv interesse for at gå med i det her nye startup, siger Søren Hvidberg.

Han fortæller, at der er plads til flere investorer, fordi en højere egenkapital vil give et mindre behov for bankfinansiering. Bortset fra det vil han ikke sige noget om økonomien i det nye selskab.

Annonce

Den nye virksomhed

Søren Hvidberg fortæller, at den nye virksomhed får tre forretningsben.De ansatte i produktionen skal koncentrere sig om at lave unik træemballage, altså eksempelvis kasser af træ som passer til helt specifikke virksomheder. Det var også et stort forretningsben for PalletBiz, og håbet er at overtage mange af de kunder. Nogle af kunderne er ret store, eksempelvis Danfoss og Mærsk.

Et andet ben er handel med standardvarer. Altså eksempelvis køb af standardpaller i udlandet, der så bliver solgt til danske kunder.

Det tredje ben er pakning af varer ude hos kunderne.

Ny direktør

Det nye selskab hedder Partner Pack Træemballage ApS. I produktionen vil der i begyndelsen være fem-seks af de medarbejdere, der arbejdede i PalletBiz.

- Vi ser det som en ny virksomhed, siger Søren Hvidberg.

Han gør klart, at den tidligere ejerkreds ikke bliver en del af det nye selskab. Han har udefra fundet en helt ny direktør, der har sagt ja til at lede selskabet. Søren Hvidberg kan endnu ikke afsløre, hvem denne direktør er.

I gang med at finde kunder

JydskeVestkysten fik et tip om den nye virksomhed. Tippet lød på, at den tidligere daglige leder i PalletBiz, Steen Rasmussen, havde sendt mails ud om det nye firma, Partner Pack. Det bekræfter han.

- Der skal jo kunder i butikken, siger han.

Steen Rasmussen fortæller, at han ikke skyder penge i det nye selskab. Det kan han slet ikke, fordi han selv er gået konkurs med sit tidligere træemballage-firma, Eksportpak. Han bliver ansat på lige fod med de andre ansatte i den nye virksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce