Annonce
Tønder

Erhvervsprisen 2020: De tre nominerede er...

Anneli og Jürgen Lorenzen, der står bag virksomheden PTI Europa, Tønder, sikrede sig den eftertragtede erhvervspris sidste år. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Dommerkomiteen bag Erhvervsprisen 2020 i Tønder Kommune har blandt 24 indstillede kandidater udpeget de tre finalister. Valget står mellem et kommunikationsfirma, en bilforhandler og en frisørsalon.
Annonce

TØNDER: Så er de tre finalister til modtagelse af Erhvervsprisen 2020 i Tønder Kommune fundet.

Blandt 24 indstillede kandidater har dommerkomiteen udpeget tre finalister. Det er henholdsvis kommunikationsvirksomheden KALB ApS,  ved Kirsten von Wildenradt og Marianne Rosalie Kalb, Løgumkloster, autohuset SP Leasing ved Steffen Petersen i Agerskov, samt Salon M ved Mette Lund Thomsen i Skærbæk.


Der er ingen tvivl om, at der i Tønder Kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst i det lokale erhvervsliv.

Bo Kjelkvist, formand for Tønder Erhvervsråd


- Kandidatfeltet i år spændte bredt på både branche og geografi, og det er et rigtig stærkt signal om, at vi med prisen kommer bredt ud. Der var kommet rigtig mange gode og motiverende indstillinger. Der er ingen tvivl om, at der i Tønder Kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst i det lokale erhvervsliv. Men dommerkomiteen fandt, at de tre finalisters indsats var særlig bemærkelsesværdig og fortjente en finaleplads, siger Bo Kjelkvist, der er formand i Tønder Erhvervsråd i en udsendt pressemeddelelse.

Vinderen af Erhvervsprisen 2020 i Tønder kan ikke kun pynte sig med titlen. Med til prisen hører også en pengepræmie på 10.000 kr., et diplom samt en vandrepokal, hvor virksomhedens navn vil fremgå.

Annonce

Online-afstemning

Normalt uddeles prisen sammen med en række andre erhvervsrelaterede påskønnelser ved en stor award-aften. Det sætter corona-restriktionerne imidlertid en stopper i år. I stedet lægges op til en online-uddeling.

Erhvervsprisen

Erhvervsprisen blev til, da Tønder Erhvervsråd ønskede at sætte fokus på de virksomheder, der gør en ekstraordinær og bemærkelsesværdig indsats i forhold til skabelsen af vækst og engagement i det lokale erhvervsliv. Prisen overrækkes til en virksomhed eller person fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst og innovation og tør at sætte overliggeren højt.

Tidligere vindere af prisen er:

2015: Kjelkvist, rådgivende entreprenør, Tønder

2016: Brøns Maskinforretning, Brøns

2017: Okholm Lighting, Tønder

2018: Lifestilsbutik/Café Brinksgaard, Rørkær

2019: PTI Europa, Tønder 

Erhvervsprisvinderen findes ved hjælp af en afstemning  blandt Tønder Erhvervsråds medlemmer. I denne uge præsenteres de tre finalister i små filmklip på erhvervsrådets Facebook-side og medlemmer får tilsendt et link til afstemning, hvor de kan stemme på deres favorit frem til 20. november kl. 12.00.

Sidste år blev Tønder Erhvervsråds priser uddelt ved et stort Award-show i EccoCentret. I år foregår uddelingen som online-event, der kan følges på Erhvervsrådets FAcebook-side i næste uge. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Vinderen af Erhvervsprisen vil blive afsløret på Tønder Erhvervsråds facebookside i den virtuelle Awardweek i uge 48.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce