Annonce
Haderslev

Erhvervsråd og Den Åbne Skole tilbyder kreativt læringsrum "Skaberiet"

Haderslev Erhvervsråd og Den Åbne Skole præsenterer den 30. oktober det nye "makerspace"-værksted Skaberiet. Her kan man bl.a. se 3 D-printere i arbejde. Værkstedet henvender sig til børn og unge med innovative ideer. Privatfoto
Haderslev Erhversråd har i samarbejde med Den Åbne Skole i Haderslev skabt et såkaldt "makerspace" - et kreativt læringsrum, hvor børn og unge kan gøre deres tanker til virkelighed.

Haderslev: Onsdag den 30. oktober slår Haderslev Erhvervsråd dørene op til sine lokaler på Jomfrustien 27 kl. 13-14.30 og præsenterer samtidig det nye makerspace "Skaberiet" i samarbejde med Den Åbne Skole.

Åbent hus-arrangementet, hvortil der er tilmelding på hjemmesiden boernkultur@haderslev.dk senest den 24. oktober, er for alle med interesse for udvikling af børn og unges kreativitet og teknologiforståelse. Som får lejlighed til at se det kreative værksted, der sætter fokus på brugerdreven innovation.

Det nye lokale er, hvad man i innovationskredse kalder for et makerspace, resultatet af et nyt samarbejde mellem Haderslev Erhvervsråd og “Den Åbne Skole” i Haderslev Kommune.

- Vi har skabt et rum, hvor de unge kan fordybe sig med deres innovative ideer, som sætter dem i stand til kreativ tænkning og konstruktivt at deltage i håndtering af digitale løsninger samt deres betydning i fremtidens samfund, fortæller konsulent fra Haderslev Kommune, Pædagogik og Læring, Majbritt Nørregaard Wind, i en pressemeddelelse.

Annonce

3D-printer

De to iværksættere Simon Bøytler og Steffen Kruse, der ejer virksomheden Bøytler og Kruse, har gjort et stort stykke arbejde for at bidrage til, at Skaberiet bliver til virkelighed. De har et mål om, at de vil være med til at fremme innovativt samarbejde, og derfor stiller de viden, ekspertise og 3D printere til rådighed.

- Vi har skabt et rum, hvor de unge kan fordybe sig med deres innovative ideer, som sætter dem i stand til kreativ tænkning og konstruktivt at deltage i håndtering af digitale løsninger samt deres betydning i fremtidens samfund, fortæller Majbritt Nørregaard Wind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce