Annonce
Esbjerg

Erhvervssucces i Ribe: Lynddahls udvidelse baner vej for mange nyansættelser

Rasmus Lynddahl står her ved en af de nye maskiner i den nybyggede hal. Foto: Bo Maimburg
En 2700 kvadratmeter stor produktionshal står klar til at blive taget i brug hos Lynddahl. Udvidelsen betyder, at der allerede blevet ansat en hel del nye medarbejdere, ligesom endnu flere er på vej.

Ribe: I foråret gik Lynddahl i gang med at bygge en 2700 kvadratmeter stor hal, som havde til formål at sikre, at virksomheden kunne gå i krig med helt nye markeder.

Nu er bygningen færdig, og den er medvirkende til, at der er allerede er blevet ansat mange medarbejdere.

- Vi regner med at tage hallen i brug 1. oktober. De første to maskiner er installeret, og der er flere maskiner på vej. Vi har ansat otte funktionærer, der er ansat otte i produktionen og der er stadig brug for yderligere seks medarbejdere, siger direktør Rasmus Lynddahl, som selvsagt har grund til at have det store smil fremme.

Annonce

En fabrik i fabrikken

Der er i en del af den nye afdeling lavet både møderum, arbejdspladser og showroom, og man opfatter nærmest den nye afdeling som en slags fabrik i fabrikken.


Det glæder mig ekstra meget, at udvidelsen er lykkes. Vi ændrede strategi for fem år siden, og dette er det sidste step. Det er for første gang ikke noget, jeg har arvet, men det er nu noget, jeg selv har skabt, og det viser jo, at jeg for alvor har sat mig præg på Lyndahl.

Rasmus Lynddahl


- Det bliver sådan, at når vi har besøg i virksomheden af folk, der skal i kontakt med den nye del af fabrikken, kan de gå direkte ind i afdelingen og møde de folk, der har med deres produkter at gøre. I den nye afdeling skal der blandt andet produceres rør til fibernet, kabler til vindmølleindustrien, og rør til vandingsanlæg, fortæller Rasmus Lynddahl.

- Vi har fået byggetilladelse til endnu en hal og en udvidelse, og hvis vi får de rigtige ordrer i bogen, kan vi gå i gang, tilføjer han.

Annonce

Det sidste step

- Det glæder mig ekstra meget, at udvidelsen er lykkes. Vi ændrede strategi for fem år siden, og dette er det sidste step. Det er for første gang ikke noget, jeg har arvet, men det er nu noget, jeg selv har skabt, og det viser jo, at jeg for alvor har sat mig præg på Lyndahl. Derfor glæder det mig ekstra meget, at det er lykkes.

Den store hal på 2700 kvadratmeter er klar til at blive taget i brug og det glæder Rasmus Lynddahl. Foto: Bo Maimburg

Rasmus Lynddahl har samtidig med udvidelsen fået en hel del nye dygtige ansatte.

- Vi har ansat rigtig mange medarbejdere igennem de senere år, og det er heldigvis lykkedes os at ansætte rigtig gode medarbejdere, der virkelig bidrager med noget. Vi har fået flere medarbejdere fra store koncerner, og de ytrer alle, at de er begejstrede for den kultur og for den DNA, der er i vores virksomhed. Der er kort vej til beslutningerne, og det giver en dynamik, som er helt særligt hos os, siger han og understreger, at medarbejderne, der har været ansat i længere tid, også har ydet en meget stor indsats og derfor også fortjener stor ros.

Der er oveni udvidelsen og den øgede aktivitet hos Lynddahl også en helt særlig grund til at glæde sig i den familieejede virksomhed og hos direktør Rasmus Lynddahl i særdeleshed.

Virksomheden er er nemlig nomineret til den landsdækkende pris EY - Entrepreneur Of The Year - og det sker som følge af virksomhedens store ekspansion igennem de senere år.

- Jeg er naturligvis glad og stolt over, at vi er nomineret til den fornemme pris. Den kommer jo lige på samme tidspunkt, hvor vi er midt i en stor ekspansion, og det står derfor klart, at vi skaber noget. Men jeg kan også fornemme, at de er imponerede over vores DNA, og at vi er en god familieejet virksomhed, siger Rasmus Lynddahl.

Lynddahl

Lynddahl er ejet af Rasmus Lynddahl og der er 115 ansatte. For ti år siden var der blot 50 ansatte.

Med udvidelsen er de oppe på at have 18.000 kvadratmeter under tag på deres 70.000 kvadratmeter store grund, og derudover har de lejet et lager på 4000 kvadratmeter.

Lynddahl er en af Nordeuropas største og mest anerkendte producenter af ekstruderede slanger og profiler til alle formål. Virksomheden udvikler, designer, ekstruderer og leverer løsninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce