Annonce
Varde

Erik Hein er ny leder af KFUMs Soldaterhjem i Varde

Erik Hein flytter med sin hustru Nelly fra Roskildeegnen til Varde, hvor han tiltræder som ny leder af soldaterhjemmet. Privatfoto
Annonce

Varde: Efter nogle måneders søgen er den nye leder af KFUMs Soldaterhjem i Varde nu fundet. Den 56-årige Erik Hein fra Vindinge ved Roskilde begynder i jobbet 1. december, og snart flytter han ind i lederboligen i Varde med hustruen Nelly.

- Jeg går ind i opgaven med stor ydmyghed. Jeg er overrasket over de fantastiske muligheder, der er på soldaterhjemmet i Varde med kombination af soldaterhjem og arbejdet med veteraner, fortæller Erik Hein i en pressemeddelelse fra KFUMs Soldatermission.

Erik Hein har en forretnings- og ledelsesmæssig baggrund fra bus- og vognmandsbranchen.

Privat har han har været med i Marinehjemmeværnet i 11 år, og kirkeligt er Erik Hein med i en mandegruppe i Impact Church i Vindinge med blandt andet diakonalt arbejde. Tidligere har han været aktiv i Youth For Christ og økumenisk kirkeligt arbejde - udover mange år som KFUM-Spejder. I forbindelse med det nye job bliver Erik overflyttet til Marinehjemmeværnet i Esbjerg, mens Nelly og han endnu ikke har lagt sig fast på, hvilken kirke omkring Varde som bliver deres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce