Annonce
Læserbrev

Erik Lauritzen om kritik fra DF: Undres - ikke ærgres

Erik Lauritzen svarer på kritik fra Carsten Sahl Andersen, formand for Dansk Folkeparti Sønderborg:

Skulle jeg med mit kropssprog have udtrykt had?? Jeg er uenig med mange af DF´s holdninger, og var det også omkring biogasanlægget. Og jeg har sikkert givet udtryk for det på byrådsmødet i juni.

Men had? Det er godt nok en følelse, jeg aldrig har mærket til -heller ikke i forhold til Dansk Folkeparti eller Stefan Lydal. Det er en uhørt påstand - Carsten, og jeg kan kun smile af den.

Ifølge DF kom jeg så “galt afsted” igen den 15.juli. Det er jeg “oprigtig” ked af. Jeg skal hermed dybt beklage og undskylde, at jeg ved Ringriderfrokosten i Sønderborg kom til at fremsætte nogle drillerier.

Undskyld Leif Maibom, undskyld til nybagt far Stephan Kleinschmidt, undskyld tidligere regionsrådsformand Carl Holst, undskyld eks-minister Kristian Jensen, undskyld minister Benny Engelbrecht og først og fremmest undskyld byrådsmedlem Jan Callesen. Undskyld, undskyld undskyld. Jeg er overordentlig ked af hvis jeg har krænket nogen.

Jeg ved ikke om Carsten Sahl Andersen deltog i frokosten, men jeg ved, at cirka 1880 andre deltagere nærmest forventer, at talerne her indeholder godmodige drillerier. Ligesom alle er enige om, at “hvad der bliver sagt under frokosten mandag er glemt tirsdag”.

Men jeg lover hermed: “Jeg skal ALDRIG igen fremsætte drillende kommentarer til eller om en DF-politiker ved ringriderfrokosten”. Håber på din tilgivelse Carsten.

Til gengæld tilgiver jeg, at du som suppleant ved byrådsmøde ikke er bekendt med, at vi ikke refererer fra lukkede dagsordenspunkter. Iøvrigt er jeg helt enig i Peter Hansens opfordring.

God og glad sommer.

Sønderborg Kommune markerer skovens dag med jagthornsblæsere, leg og jagt på små dyr, snogbrød og fotokonkurrence. I år kan man også høre om skoven, der endnu ikke findes.Billedtekst...Foto: Claus Thorsted
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Børn føler sig flove og anderledes: Konfirmationstiden udpensler familiers manglende ressourcer

Annonce