Annonce
Danmark

Erotisk julekalender sætter rekord: Her er de ti 'frækkeste' byer i Danmark

Så er der julesjov. Den erotiske julekalender fra web-sex-shoppen Sinful går som varmt brød. PR-foto
Erotisk julekalender går som varmt brød i november. Den erotiske webshop Sinful sælger vildt i coronatiden.
Annonce

Danmark: Coronaen har gjort et eller andet ved danskerne. De erotiske kræfter stiger hos alle.

Den erotiske julekalender fra web-sex-shoppen Sinful sælger julekalendere med frække ting og sager som aldrig før.

Nu har den intime webshop med flere end 100 medarbejdere også lavet et sex-landkort over de frækkeste byer i Danmark. Altså målt i forhold til, hvor mange erotiske julekalendere hver enkelt by køber - per indbygger.

Solbjerg, forstaden syd for Aarhus, topper listen som nummer 1. Tjæreborg og Bredebro i Sønderjylland indtager de næste pladser som nummer 2 og 3. Oplandsbyen Auning i Syddjurs er også helt godt med på en 5. plads.

10-listen over Danmarks frækkeste julebyer

Tallet i parentes viser, hvor mange julekalendere, der er købt i byen i forhold til landsgennemsnittet

Alle tal er udregnet på baggrund af ordrer hos Sinful fra 1. oktober til og med 16. november. Byer med under 1000 indbyggere er ikke nævnt for at sikre kundernes anonymitet.

  1. Solbjerg (2,5)
  2. Tjæreborg (2,3)
  3. Bredebro (2,2)
  4. Veksø Sjælland (2,1)
  5. Auning (2,0)
  6. Tappernøje (2,0)
  7. Østbirk (2,0)
  8. Allingåbro (2,0)
  9. Tørring (1,9)
  10. Dianalund (1,9)

Mange julekalendere med lakrids og chokolade er skiftet ud med frække tingester i år.

Sinful sender for femte år i træk den lidt frækkere julekalender, hvor indholdet blandt andet byder på penisringe, vibratorer og masser af sexlegetøj, på markedet.

Annonce

Sex-salg eksploderet

I midten af november har webshoppen allerede solgt 35 procent flere af sine julekalendere i forhold til samme tidspunkt sidste år. Interessen for dette års julekalender er også kommet meget tidligere end den plejer.

- Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et specielt år på mange områder. Vi har siden slutningen af marts kunne mærke, at danskerne har efterspurgt nye måder at være sammen på derhjemme. Derfor glæder det mig også, at vi med vores erotiske julekalendere kan hjælpe så mange par med at skabe den kontakt og nærhed, som vi alle har brug for lige nu, siger Mathilde Mackowski, medejer og medstifter af Sinful.

Sinful forventer at alle julekalendere er udsolgte inden udgangen af november, og dermed kan rekordmange danskere se frem til en lidt frækkere jul end de plejer.

Annonce

Et anderledes indpark

De erotiske julekalendere med 24 frække overraskelser er et anderledes indspark i julemåneden - og november.

- Først og fremmest, fordi det er en skidesjov idé. Det handler ikke kun om hardcore sex, men også om intimitet og seksualitet. Hvis man giver julekalenderen til sin partner, er det også et signal om, at man gerne vil have endnu flere intime stunder med ham eller hende, siger parterapeut og klinisk sexolog, Maj Wismann

Annonce

Danmarks frækkeste by

Kigger man på, hvor i landet der er blevet købt flest julekalendere, er det ikke overraskende, at det er storbyerne, der dominerer listen. Men vender man i stedet blikket mod de byer, hvor der er blevet købt flest julekalendere per indbygger, så ser listen helt anderledes ud.

I toppen ligger den østjyske by, Solbjerg, der ligger i Aarhus Kommune. Her har indbyggerne købt 2,5 gange så mange julekalendere i forhold til landsgennemsnittet. På anden- og tredjepladsen finder vi Tjæreborg og Bredebro, der har købt henholdsvis 2,3 og 2,2 gange så mange julekalendere, som gennemsnittet i resten af Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce