Annonce
Esbjerg

Esben Nielsen blev viet til sit livs kærlighed i Zions Kirke

Her kommer Esben Nielsen og Melanie ud fra Zions Kirke som nygifte. Foto: Per Benny Paulsen

Den kendte ishockeyspiller mødte franske Melanie, da han spillede i Dunkerque.

Esbjerg: Den 32-årige Esben Nielsen, der nu har indstillet karrieren i Esbjerg Energy, blev lørdag klokken 14 viet i Zions Kirke til Melanie fra Frankrig, som han aldrig havde mødt, hvis ikke han havde spillet ishockey.

Esben Nielsen nåede over 600 kampe i den bedste danske ishockeyrække, men han har også spillet for ligaklubber som Herlev, Rødovre og Odense, ligesom han har haft en afstikker til fransk ishockey, hvor han fandt sit livs kærlighed Melanie i Dunkerque.

Ved Zions Kirke dannede få - på grund af ferietiden - af de nuværende og tidligere ishockeyspillere fra Esbjerg Energy espalier og ønskede det nygifte par al mulig held og lykke i fremtiden.

Esben er fra den velkendte ishockeyfamilie Nielsen med far Stig og lillebror Søren, som i sidste sæson skiftede til Odense. Esbens debut på førsteholdet skete helt tilbage i 2002, og sidenhen er det blevet til tre guldmedaljer sammen med spillerne fra Esbjerg, nemlig i 2004, 2016 og 2017.

Esben Nielsen har lovet sine kammerater og bekendte, at han fremover vil følge holdet i Granly Hockey Arena, hvor der fortsat venter en masse store oplevelser - ikke mindst i den nye arena, hvor en ny flot æra kan begynde for Esbjerg Energy, når slutspillet går i gang i 2019.

Annonce
Her kommer Esben Nielsen og Melanie ud fra Zions Kirke som nygifte. Foto: Per Benny Paulsen
Her kommer Esben Nielsen og Melanie ud fra Zions Kirke som nygifte. Foto: Per Benny Paulsen
Her kommer Esben Nielsen og Melanie ud fra Zions Kirke som nygifte. Foto: Per Benny Paulsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Kolding For abonnenter

- At lukke en havn... det er sgu da ikke noget, man bare lige gør

Annonce