Annonce
EfB

Esbjerg-anfører: Det var en lortekamp

Esbjerg-anfører, Markus Halsti lavede en dyr personlig fejl ved AaB's anden scoring. Det var han ikke tilfreds med. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Markus Halsti mente ikke, at der var mange fra sit hold, der kunne sige, at de havde spillet en god kamp søndag mod AaB. Han mener, at holdet er dårligere i felterne end sidste sæson.

EfB: En af de spillere, der lavede en personlig fejl for Esbjerg søndag eftermiddag var EfB-anfører Markus Halsti. Efter kampen var han ikke glad for sit holds indsats.

- I dag var en lortekamp. Efter 1-0 målet falder vi sammen og næsten alting går galt. Jeg synes ikke, der er mange, som kan sige, at de var gode i dag, siger han.

Forsvarsspilleren har dog ikke travlt med at løbe fra sit eget ansvar ved AaB's 2-0 mål, hvor han selv mistede bolden.

- Det var en kæmpe fejl og det skal ikke ske igen. Som rutineret spiller tager man mere ansvar. Jeg har en tro på, at jeg kan fikse den slags situationer, men det gik ikke så godt i dag. De kom med en god fysik og vandt mange dueller, siger han.

Esbjerg spillede en miserabel første halvleg og var nede med 4-0 ved pausen.

- I pausen fik vi at vide af træneren, at vi skulle fortjene at bære Esbjerg-trøjen. Det var nu, at skal vi ud og vise, at vi har en stolthed over at bære klubbens trøje, siger han.

Annonce

Dårligere i felterne

Anføreren mener den store forskel på i år og sidste sæson er, at holdet sidste år var skarpere i feltet.

- Jeg synes, vi var gode i feltet sidste år. Havde vi en eller to chancer, så ville der være mål, ligesom vi var gode til at holde nullet. I år synes jeg, at vi har spillet ganske fint imellem felterne, men der, hvor det bliver afgjort, har vi ikke været gode nok og så har modstanderne scoret i stedet for os, siger Markus Halsti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce