Annonce
Esbjerg

Esbjerg Business Park samler lejere i en netværksgruppe

Med Ventus Advokaters indtog i Esbjerg Business Park er der nu otte lejere i kontordomicilet ved lufthavnen. Her byder adm. direktør Brian Elsted Hansen som nummer to fra venstre nogle af de nye lejere, advokaterne Peder Sølbech Larsen, Jøgen Makholm og Stefan Nielsen, velkommen. Foto: PR
Med foreløbig otte lejere rummer Esbjerg Business Park nu så mange brancher, at lejerne bør mødes jævnligt og netværke med hinanden, når altså corona-begrænsningerne er væk, mener Brian Elsted Hansen, administrerende direktør i Det Faglig Hus, som ejer businessparken.

Esbjerg: Esbjerg Business Park er med ikke færre end otte forskellige logoer på facaden ud mod motorvejen ved at udvikle sig til det kontorhus, som ejerne har haft i tankerne igennem flere år.

Det 8.500 kvadratmeter store kontordomicil ejes af Det Faglige Hus. Den faglige organisation råder fortsat over cirka to tredjedele af lokalerne, men i de sidste par år er der kun gået få måneder imellem, at landsformand Johnny Nim og administrerende direktør Brian Elsted Hansen for at skabe plads til en ny lejer har flyttet endnu en afdeling i enten fagforening eller a-kasse til kontorejendomme i centrum – som en midlertidig foranstaltning indtil Det Faglige Hus kan rykke ind i et hovedkontor på Esbjerg Brygge.

Senest ankomne lejer i Esbjerg Business Park er Ventus Advokater med ni medarbejdere, som bevidst er gået efter en placering ved motorvejen, hvorfra det er nemt at køre på kundebesøg. Adgang til gratis parkering har også spillet ind, men det er først og fremmest hensynet til miljøet som gjorde, at advokat Jørgen Makholm og hans to partnere, advokat Peder Sølbech Larsen og advokat Stefan Nielsen, valgte at leje en fløj i det Y-formede kontordomicil ved lufthavnen:

Annonce

- Vi vil meget gerne tænke miljørigtigt, og så er det oplagt at leje sig ind i et 0-energihus. Desuden får vi fuld service, så vi kun skal koncentrere os om at drive advokatforretning. Der er masser af liv på gangene, så man ikke bare er sig selv, og alt lige fra reception og mødelokaler til sund kantine og rengøring er en del af lejemålet. Har man en mindre eller mellemstor virksomhed er dette her perfekt, siger Jørgen Makholm i en pressemeddelelse.

Merværdi for lejerne

Ventus Advokater er den ottende lejer i Esbjerg Business Park, der foruden Det Faglige Hus rummer Aramark, der udfører serviceopgaver på beboelsesplatforme i Nordsøen, helikopteroperatøren Babcock Danmark, ingeniørvirksomheden Ucon Utility Consulting, it-virksomhederne XPconsult og Trifork A/S samt underleverandøren til vindmølleindustrien, Polytech.

Alle kan de i fremtiden have stor gavn af at sparre med hinanden på tværs af brancher og måske også løse opgaver for hinanden, mener Brian Elsted Hansen:


Vi etablerer en netværksgruppe for vores lejere, så de med jævne mellemrum kan mødes over en kop kaffe eller frokost i helt uformelle rammer.

Brian Elsted Hansen, adm. direktør, Det Faglige Hus


- Vi etablerer en netværksgruppe for vores lejere, så de med jævne mellemrum kan mødes over en kop kaffe eller frokost i helt uformelle rammer. Det er også tanken at arrangere oplæg eller foredrag om emner, der er oppe i tiden og som på en eller anden måde berører os alle.

- Desuden vil det være oplagt, at aktørerne i Esbjerg Business Park også gør brug af hinandens kompetencer. For eksempel ved, at vi andre eksempelvis trækker på knowhow i en af it-virksomhederne. Eller hvis en lejer har brug for juridisk rådgivning eller at få tjekket en kontrakt, er det jo praktisk, at vi har et advokatfirma i huset. Hos os skal det ikke bare handle om mursten og kvadratmeter. Vi vil også give lejerne merværdi, siger han.

Brian Elsted Hansen pointerer dog, at netværksplanerne lige nu sat på standby, indtil regeringen afblæser corona-restriktionerne, og det er trygt at mødes igen rent fysisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce