Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy dummede sig i Rødovre

Esbjerg Energy havde tidligere i sæsonen haft problemer i Rødovre, og det havde vestjyderne også tirsdag aften. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Esbjerg Energy fik den værst tænkelige optakt til fredagens Final4 med et nederlag på 3-1 på udebane til Rødovre tirsdag aften.

Det var fra indledningen en langt mindre intens kamp end opgøret mod Aalborg i søndags, og Esbjerg Energy, der havde både den nyindkøbte Odense-spiller Shaun O’Donnell og Jordan Smotherman med, havde kolossalt svært ved at komme op i gear.

Cam Knight og Brady Shaw havde de største muligheder i en første periode, hvor Rødovre faktisk var tættest på at komme foran. Hjemmeholdet fik således en scoring annulleret, og kort før første pause brændte det for alvor på foran Esbjerg Energy-målet i et Rødovre-power play, men 0-0 holdt perioden ud.

Vi skulle ikke mere end 16 sekunder ind i anden periode, før Rødovres Oliver Kjær havde udnyttet en stor blottelse i gæsternes defensiv, og det blev så også 2-0 ved Maksim Popovic i power play, før Esbjerg Energy omsider vågnede op. Jannik Christensen fik reduceret, da han var hurtigst over en returpuck efter et skud fra Brady Shaw, og med 1-2 efter anden periode var der stadig alt at spille om.

Og det var der indtil et par minutter før tid, da den elendige aften blev indrammet for Esbjerg Energy. Gæsterne fik en gylden mulighed for at udligne, da de kom i overtal, men det spolerede Cam Knight med en dum udvisning, i det efterfølgende angreb brækkede Craig Puffer sin stav i et slagskud, og det hele sluttede med, at den tidligere Esbjerg-spiller Brett Welychka scorede til 3-1 i tomt mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce