Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy er begejstret: Store forventninger til ny billetstruktur, der har masser af fordele for fansene

Otte ud af de ni klubber i isligaen er gået sammen om en nyskabende billetstruktur, der meget gerne skal trække flere tilskuere i hallerne. Foto: André Thorup
Esbjerg Energy sender sæsonkort på abonnement til uhørt lav pris. Ny billetstruktur giver desuden mulighed for at se alle andre kampe i ligaen kvit og frit.

ESBJERG ENERGY: Flere tilskuere, mere stemning - og så får du det hele til en uhørt lav pris.

Det er altså ret svært at sige nej til, og derfor er Esbjerg Energy også en del af nyskabelsen ”Unlimited” (ubegrænset, red.) i dansk ishockey.

Begrebet dækker over en helt og aldeles nyskabende billetstruktur, hvor man kan købe sit sæsonkort på abonnement.

- Tilskuerne kan ikke blot komme til ishockey i Esbjerg. Den nye ordning, hvor man kan klare alt over mobiltelefonen, gælder i alle ni arenaer i ligaen. Det er en helt nye måde at gøre det på, forklarer Energy-direktør Peder Krogsgaard.

I Esbjerg koster et sæsonkort på abonnement fra blot 99 kroner om måneden.

- Jeg synes, det er helt unikt, og jeg har store forventninger til den nye måde at gøre det på. I sidste sæson havde vi 1700 tilskuere i snit til vores kampe, og fremover har vi da en idé om, at vi skal nærme os 2000.

- Vi tror på, at vores hjemmepublikum kommer ud og fremover får en endnu bedre oplevelse. Er man forhindret i at komme ud til en kamp eller to, er der mulighed for, at man kan låne sit abonnement ud, så det bliver brugt. Det ordner man også bare på sin telefon. Det er faktisk ret genialt, tilføjer Peder Krogsgaard.

Annonce

Kvit og frit

Abonnementet giver også adgang til udebaneafsnit og eventuelle neutrale zoner, når ens eget hold spiller på udebane, men det giver faktisk også adgang til alle andre kampe i ligaen.

Så hvis man er glødende Energy-fan og tilbringer en weekend i hovedstaden, kan man kvit og frit snige sig ind og se et lokalbrag mellem måske Rødovre og Rungsted på vejen hjem, hvis man har lyst til det.

Derudover giver abonnementet også adgang til landskampe.

Helt kanon

Hos Energy-fanklubben Yellow Inferno er man begejstret for det nye tiltag. Det har faktisk været efterspurgt i lang tid.

- Hvis man skal købe et sæsonkort og betale det hele på en gang, er det ret mange penge, man skal af med. Derfor har vi faktisk fået en del henvendelser fra fans, der gerne ville have det delt op, så man i stedet betalte lidt i hver måned.

- Det bliver der nu mulighed for – og det er helt kanon, mener fanformand Michael Lykke Pedersen.

Han tror 100 procent på, at den ændrede billetstruktur vil lokke flere tilskuere ud i Granly Hockey Arena.

- Det giver bare så meget mere stemning, og så giver det jo også mere salg i boderne. Og jeg tror også, at flere fans vil tage med til eksempelvis Herning og Odense, når de nu kommer gratis ind.

I de kommende måneder rulles ”Unlimited” ud som kampagne i ligaklubberne.

Også SønderjyskE ser frem til det nye tiltag.

- Vores supportere skal naturligvis havde de samme muligheder, men som sportskoncern med fire forskellige eliteidrætshold er det en udfordring. Derfor fastholdes den nuværende løsning omkring årskort på de nu kendte priser og betingelser – dog nu med de ekstra elementer omkring udebanekampe og landskampe-adgang i årskortet, hvilket er glædeligt, siger Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør for SønderjyskE i en pressemeddelelse.

udenfor det nye billetsystem. SønderjyskE har eget billetsystem, men der arbejdes i øjeblikket på at blive en del af det nye tiltag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce