Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy-forward er færdig med kunstskøjteløb: Nu går Nielsen direkte mod mål

Søren Nielsen er sammen med Kale Kerbashian eneste spiller, der har scoret i begge de to første kampe i denne sæson. Foto: John Randeris
Søren Nielsen har scoret i Esbjerg Energys to første kampe, og det kunne ligne et udtryk for, at han målrettet er gået efter at blive mere målrettet i sit spil.

Hvis du så Esbjerg Energy i sidste sæson, vil du kunne nikke genkendende til denne situation.

Esbjerg Energys Søren Nielsen tager fat i pucken i egen zone, afdribler et par mand, nærmer sig kassen, lægger an til et skud eller en målgivende aflevering – tager så lige endnu en dribling for at gøre det hele perfekt, og i stedet for, at aktionen forandrer udseendet af måltavlen, ender det hele som noget, der i stedet kan udstilles på Statens Museum for Kunst.

Flot, fint og underholdende, men på ingen måde effektivt.

Annonce

Søren Nielsen kan godt genkende den beskrivelse af sig selv som ishockeyspiller. Han har altid været benådet med et guddommeligt skøjtetalent, men det har ikke været nødvendigt at gøre plads til ret mange topscorerpriser hjemme på kaminhylden. Det skal være anderledes nu, siger han.

- Det er i hvert fald noget, jeg har snakket med Jason (træner Jason Jaspers om, red.) om. At jeg skal være mere direkte i mit spil og tage de rigtige beslutninger foran mål, siger Søren Nielsen, der med mål i begge sæsonens to første kampe mod Rødovre og Frederikshavn – begge på konsekvente afslutninger – har markeret, at der er bedring – og scoringer – på vej.

Nu skal det være

Søren Nielsen har taget ishockey-udtrykket KISS (keep it simple, stupid) til sig, og det her skal være hans sæson. Onsdag fylder han 25 år, han er ved at være en af de erfarne på holdet, og han er parat til at tage revanche for sidste sæson, der egentlig tegnede så god, men for ham personligt endte på en halvflad facon.

Han startede forrygende, så kom Adam Cracknell, Nielsen fik et par kampe i kæde med ham og Felix Scheel, men så blev han skiftet ud med Brady Shaw og fandt derefter aldrig rigtig rytmen igen.

- Man kan godt sige, at jeg lidt mistede min rolle på holdet på det tidspunkt, og at det gik ud over mit spil. Men jeg har snakket meget med træneren om, hvad jeg skal bidrage med. Jeg skal ikke kun blive mere effektiv og mere direkte, jeg skal også bidrage mere i defensiven. Jeg skal vise træneren, at han kan stole på mig, siger Søren Nielsen inden tirsdagens hjemmekamp mod Frederikshavn 20.15.

Annonce
Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år: - Min verden gik fuldstændig i sort

Sydjylland For abonnenter

'Væmmes ved sådan nogle som dig': Mustafa hjælper unge muslimer med at flygte hjemmefra - nu får han dagligt hadbeskeder

Haderslev

Flere blev blitzet: Bilist kørte 150 km/t på hovedvej

Haderslev

Byråd skal beslutte sig for en naturnationalpark - og det er i sidste øjeblik

Haderslev

Stor udrykning: Brand i ældre kvindes bryggers fik beredskabet i aktion

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Esbjerg Energy

Forrygende første periode lagde grunden til sikker sejr over Herlev: Esbjerg Energy i opvisningsstil

Erhverv

Spisested er politianmeldt og har fået forbud mod at sælge mad

Danmark

Hele familien gik ned med corona – fem-årige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Varde For abonnenter

Vild udvikling: Det er igen blevet kanon at skyde med kanoner i Hæren

Billund For abonnenter

Hvornår skal man kunne få hjælp af det offentlige? 36-årige Lisbeth har sklerose og må klare sig selv - og det slider

Esbjerg For abonnenter

Håbløst gravearbejde i gågade rykkes: Julehandel kan foregå i rolige rammer

Annonce