Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy hænger lidt efter budgettet: Men ny hal har hævet tilskuertallet

Esbjerg Energy har ikke præsteret godt på egen is - her et billede fra 2-1-nederlaget mod Rungsted - og det har kostet tilskuere. Foto: Martin Ravn
Esbjerg Energy ligger bedre på tilskuertal end i guldsæsonen 2016/2017, men mangler stadig godt 200 tilskuere i gennemsnit for at nå op på det budgetterede for grundspillet, Direktøren erkender, at de sportslige resultater har kostet og ærgrer sig over den forspildte mulighed for at arrangere Final4.
Annonce

Nogen tilskuereksplosion er der ikke sket i Esbjerg Energy siden indvielsen af den nyrenoverede Granly Hockey Arena, og bortset fra kampene mod Herning og SønderjyskE har tilskuertallet ikke været over 2000, men klubben kan dog registrere en beskeden stigning i besøgstallet i sæsonens første otte hjemmekampe i grundspillet.

- Vi ligger på omkring 1600 tilskuere i gennemsnit, og da vi har budgetteret med 1800 i grundspillet, halter vi lidt bagefter. Men det er alligevel en stigning i forhold til guldsæsonen 2016/2017, da der var 1400 i gennemsnit til grundspilskampene, siger direktør Peder Krogsgaard, der peger på de svigtende sportslige resultater som en væsentlig grund til, at der stadig mangler en del tilskuere for at ramme budgettet.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde håbet på at komme med i Final4, og det er en klar skuffelse, at vi ikke gjorde det. Dels har det kostet tilskuere, og dels havde vi håbet på at få lov til at arrangere finalestævnet, vi har faktisk været i gang med forberedelserne siden sæsonstarten, fortæller Peder Krogsgaard.

Annonce

Kassekampe i vente

Han kan glæde sig over en stigning i salget af sæsonkort, der nu har rundet 2000 – inklusive sponsorer – og samtidig glæder han sig også over, at den nye hal har tiltrukket nye tilskuere til ishockey.

- Vi har klart kunnet mærke, at der er kommet nye tilskuere i hallen. Tilskuere, der ikke tidligere gik til hockey, og samtidig er der mange forskellige grupper, der har købt sæsonkort, siger Peder Krogsgaard, der samlet set er udmærket tilfreds med tilskuertallet, når man tager de sportslige resultater i betragtning, og han er ret sikker på, at klubben når de budgetterede 1800 i gennemsnit til grundspilskampene – dem resterer der 16 af i Granly Hockey Arena.

- I næste uge har vi en hjemmekamp mod Aalborg, hvor vi har arrangeret noget fest i forbindelse med kampen, der kommer en kamp mod SønderjyskE i julen, og så ved vi jo af erfaring, at der bare kommer flere folk i hallen, som sæsonen skrider frem, siger Peder Krogsgaard, der i sagens natur håber på pæn tilstrømning torsdag aften, når Frederikshavn kommer på besøg.

Hvis sportslige resultater kan lokke flere i hallen, gjorde Esbjerg Energy sit til at øge tilskuertallet med den overbevisende 4-1-sejr over Herlev tirsdag aften.

Kampen mod Frederikshavn spilles allerede 18.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce