Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy har krammet på Thor Dresler

Felix Scheel har efter en lidt tung start på sæsonen set virkelig god ud i de seneste kampe - kæden med ham, Søren Nielsen og Adam Cracknell bliver også en håndfuld for Rødovre. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Når spillerne fra Esbjerg Energy søndag eftermiddag skøjter ind på isen i Rødovre Skøjtearena, er det med visheden om, at de faktisk har haft et ganske solidt tag på den tidligere assistenttræner i klubben, Thor Dresler, og hans udvalgte.

To gange har de to hold mødtes i denne sæson, to gange er det endt med sejr til Esbjerg Energy – først en smal en af slagsen i Rødovre, da gæsterne vendte 1-2 til 3-2 i anden periode på to mål af Brady Shaw, og siden en mere en solid sejr på egen is, da Rødovre godt nok kom tilbage fra 0-2 til 2-2 i en livlig første periode, men hvor Esbjerg Energy fik sat tingene på plads med kampens tre sidste scoringer.

Thor Dresler har haft en vanskelig start på sin tid som cheftræner. Rødovre har været ramt af både skader og intern uro, og fredag aften risikerede holdet at dumpe ned på ligaens sidsteplads i udekampen mod Odense. Men selv om fynboerne førte både 1-0 og 2-1, rejste Rødovre sig på imponerende vis og vandt en yderst solid sejr på 6-2.

Esbjerg Energy kommer fra to friske sejre over topholdene fra Frederikshavn og SønderjyskE – to kampe, hvor holdets nye målmand, Mads Søgaard, har spillet en god og væsentlig rolle. Spændende at se, om han også starter på isen mod Rødovre.

Pucken smides første gang 14.00 i Rødovre Skøjtearena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce