Annonce
Sport

Esbjerg Energy jagter den gode følelse

Esbjerg Energy skylder på hjemmebane - i de seneste tre kampe på egen is har holdet smidt en 2-0-føring væk og tabt. Foto: Chresten Bergh

Træner Mark Pederson vil se sine spillere tænke sig bedre om og spille smartere i de kommende kampe.

Ni dages pause - og så et nyt tilløb i jagten på den gode følelse.

For det er den, Esbjerg Energy-træner Mark Pederson og hans spillere mangler og har manglet hidtil i en sæson, der har budt på flere skuffelser end succeser.

- Medgang og modgang er selvforstærkende, og man kan godt mærke, at vi har manglet letheden og sikkerheden i vores spil, siger Mark Pederson.

- Da jeg senest så jer tabe hjemme til Rungsted, sad jeg bagefter med en fornemmelse af, at det var svært at se, hvor forbedringen skal komme fra - forstår du den bekymring?

- Det gør jeg egentlig godt, men igen hænger meget sammen med selvtillid. Når jeg ser Rungsted spille i denne sæson, er det som om, spillerne er 20 procent end i sidste sæson, og det er de jo ikke. De har bare mere selvtillid. Den mangler vi lige nu, og den får du kun ved at vinde.

Selvtillid fik Esbjerg Energy tanket lidt af i Herning for lidt over en uge siden i Herning. Mark Pederson havde gerne fulgt op på den succes med det samme, men efter landskamppausen forventer han tirsdag aften mod Hvidovre at se sine spillere tage tråden op fra 5-2-sejren i det midtjyske.

- Vi tager stadig for mange dumme udvisninger, og det har kostet os dyrt. Det er godt, at vi er ivrige og vil hjælpe holdet, men vi skal gøre det på den rigtige måde og spille smart, siger Mark Pederson.

Annonce

Optakt

IshockeyIsligaen

19.00

Esbjerg Energy-Hvidovre

Esbjerg Energys trup

Ingen ændringer

JV tipper

4-2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce