Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy kollapsede i Odense

Matthew Pistilli scorede to gange, men det hjalp ikke alverden. Arkivfoto: Michael Bager
Fynsk scoring i undertal i starten af anden periode blev begyndelsen til enden for Esbjerg Energy.
Annonce

Vi troede lige, at Esbjerg Energy med 5-2-sejren over Herlev i tirsdags var på rette vej – så kom nederlaget til Odense fredag aften.

7-4 vandt fynboerne i en kamp, som Esbjerg Energy egentlig havde under fuld kontrol. To hurtige mål af Matthew Pistilli og Jesse Mychan gav gæsterne teten, men det skulle vise sig ikke at holde ret længe.

Odense fik reduceret efter et lille kvarter, da Simon Grønvaldt sad i straffeboksen, og da Esbjerg Energy i starten af anden periode kom i overtal, gik det galt igen. Yannick Vedel, der også scorede to gange i 3-2-kampen i Esbjerg for nylig, scorede i undertal og satte for alvor hjemmeholdet i gang. Midt i anden periode havde Odense bragt sig på 4-2, og det hjalp ikke det store, at Matthew Pistilli fik reduceret fem minutter før anden pause – Odense kom på 5-3 blot 17 sekunder senere.

Da fynboerne så også kom bedst afsted i tredje periode med scoringen til 6-3 efter mindre end to minutter, var der reelt ikke mere at spille om, selv om Jannik Christensen fik reduceret til 6-4 kort før tid.

Esbjerg Energy fortsætter siksak-kursen, og på søndag kommer topholdet fra Aalborg på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce