Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy overhalet af Herlev

Niklas Andersen scorede Esbjerg Energys eneste mål og gav midlertidigt håb om point i Herlev. Arkivfoto: André Thorup
To Herlev-mål inden for de første fire minutter blev dyre for Esbjerg Energy, der lige nu er langt fra at avancere i isligaens grundspil.
Annonce

Esbjerg Energy: Så dumpede Esbjerg Energy ned på syvendepladsen i isligaen.

Herlev overhalede vestjyderne med en 4-1-sejr i det indbyrdes i Herlev fredag aften, og de dårlige nyheder sluttede ikke der. For samtidig vandt Rungsted sikkert på hjemmebane over Rødovre og rykkede på femtepladsen dermed hele syv point for Esbjerg Energy med blot fire kampe tilbage af grundspillet.

Det var frem for noget to scoringer på blot 24 sekunder i kampens start, der kostede Esbjerg Energy pointene i Herlev.

Gæsterne havde således dårligt fået skøjtebeskytterne af, inden alle gode intentioner om at følge op på den fine sejr i Herning for en uge siden, blev skudt sønder og sammen af et effektivt hjemmehold.

Efter 216 sekunder havde Herlev bragt sig foran 2-0 – på det tidspunkt havde Esbjerg-målmand Mathias Seldrup en redningsprocent på nul.

Esbjerg Energy overstod første periode uden yderligere skrammer, og blot 40 sekunder efter første pause reducerede Niklas Andersen til 2-1. Nyt håb.

Det holdt frem til små tre minutter før anden pause – så scorede Herlev til 3-1.

De første fire mål blev alle scoret i spillet fem mod fem, og det blev en aften, hvor power play ikke kom til at spille den store rolle. Esbjerg Energy havde to muligheder i tredje periode, men heller ikke den del af spillet virkede optimalt for gæsterne. Herlev scorede til gengæld sit fjerde mål i overtal kort før tid, da gæsterne havde to mand i straffeboksen.

Eneste tilnærmelsesvis gode nyhed for Esbjerg Energy denne fredag aften var Frederikshavns nederlag i Aalborg – det efterlader trods alt stadig vestjyderne med en teoretisk chance for at ende i top fire.

Synderligt realistisk virker det imidlertid ikke – nu gælder det i første omgang om at overhale Herlev på syvendepladsen.

Til det skal Esbjerg Energy bruge en sejr i søndagens hjemmekamp mod Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce