Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy prøver igen med Grayson Downing

Man kunne tydeligt se Grayson Downings klasse, da han sidst var i Esbjerg - nu skal han bevise det over en hel sæson. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Gode personlige relationer får den 29-årige canadier til at vende tilbage til Esbjerg. Det seneste ophold blev spoleret af skader.

Efter en enkelt sæson i slovakiske HC Detva er Grayson Downing tilbage i Esbjerg hos Energy. Den 29-årige canadier spillede for Esbjerg Energy i sæsonen 2019/2020 og glæder sig over at være tilbage, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg kender jo til forholdene i Esbjerg, efter at have spillet her tidligere. Dengang gik det ikke som jeg ønskede, for en skade ødelagde min sæson. Men jeg blev behandlet godt, så jeg er rigtigt glad for at være tilbage, fortæller den 183 cm høje forward.
- Med aftalen med Grayson ved vi, hvad han byder ind med og hvad vi får. Han har spillet her året før jeg ankom, og vi ved, at han efter en sæson i dansk ishockey, som blev ødelagt af en skade, vil være ekstra opsat på at bevise sit værd i Esbjerg, tilføjer cheftræner Jason Jaspers.
Grayson Downing spillede sidste sæson 44 kampe for HC Detca i den slovakiske liga. Her scorede han 13 mål og blev noteret for 30 point. I Esbjerg blev det til 7 mål og 17 point i 23 kampe.

Nyt tilløb

- Jeg føler mig helt ovenpå efter at have spillet en hel sæson i Slovakiet. Jeg har ingen efterveer efter skaden, men det var ikke sjovt at sidde udenfor sidst, så jeg glæder mig over at have fået muligheden for at vise mig frem i Esbjerg, siger Grayson Downing.

- Grayson har stor erfaring, meget at byde ind med og et flot CV. Sidste år, hvor han spillede i Slovakiet, viste, at han er tilbage. Og vi fornemmer helt klart, at han er ekstra motiveret for at spille en ekstraordinær sæson, understreger Energy-coachen.
Som ung professionel i Nordamerika spillede canadieren 5 år i den næstbedste række, AHL, hvor det blev til 33 mål og 96 point i 181 kampe.

- Menneskene i Esbjerg og omgivelserne her får mig til at føle mig hjemme. Her er rigtigt mange mennesker, som jeg har gode relationer til, så det er her jeg gerne vil være, og vil gerne vise mit værd. Derfor er jeg rigtig glad for aftalen, siger Grayson Downing.

Annonce
Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Farvel til kæmpe-sommerhuse og mini-hoteller: Tre nye lokalplaner for Blåvand skal bane vej for kvalitets-turisme

Haderslev For abonnenter

Rystet vidne til vanvidskørsel: – Det overlever jeg ikke

Alarm 112

Drama da bil kørte i lystbådehavnen: To unge gutter reddede ældre mand fra druknedøden

Billund

Kommunen indfører whistleblower-ordning: Ansatte skal kunne sladre anonymt

Billund For abonnenter

For otte år siden kunne han ikke et ord dansk. Nu stiler han efter at blive forsker i Danmark

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Esbjerg Energy

Esbjerg Energy forlænger med ung forward: - Han har et stort potentiale

Esbjerg

Et af landets største entreprenørfirmaer overtager NemByg fra Esbjerg

Kultur

Barchef lovede gratis omgang for hvert mål: Måtte forære over 1000 fadøl til euforiske fans

Aabenraa For abonnenter

Historisk badehotel: Nu er nye forpagtere klar

Team Esbjerg For abonnenter

Kommentar: Team Esbjerg er 99 procent sikker på deltagelse i Champions League

Vejen

En læser får svar: Kunne man med fordel have gjort bybussen gratis?

Annonce