Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy pressede topholdet

Jeppe Vinther og hans holdkammerater måtte kigge langt efter pointene i Aalborg, Foto: Martin Ravn
Aalborg scorede tre gange i de sidste syv minutter og vandt 4-2. Travis Walsh og Brett Welychka scorede for Esbjerg Energy.

Et nederlag på 4-2 i Aalborg til Esbjerg Energy er egentlig helt efter planen. Som de to hold hidtil har præsenteret sig i denne sæson, er det på ingen måde en overraskelse.

Men faktisk lignede det meget længe en overraskelse i Aalborg.

Med godt syv minutter tilbage af kampen førte Esbjerg Energy 2-1 på mål af Travis Walsh og Brett Welychka. En sejr havde sendt Esbjerg Energy op på femtepladsen i tabellen kun et enkelt point fra den fjerdeplads, der giver adgang til Final4, og ved 2-1-føringen kort før tid i Aalborg var der nok mange, der sad og tænkte, at havde Esbjerg Energy bare præsteret en smule bedre i de tre hjemmekampe mod Odense, Herlev og Rungsted, ville pladsen i Final 4 have været helt sikker.

Men føringen i Aalborg holdt ikke. Nordjyderne er ikke for ingen ting ligaens suverænt bedste hold lige nu, og da chancen for en udligning bød sig, slog hjemmeholdet til. Andreas B. Pedersen tog en udvisning, og værterne skulle kun bruge 43 sekunder i overtal for at udligne.

Da manglede der knap syv minutter af kampen.

Og godt to minutter før tid gik det så galt igen for gæsterne - Thomas Spelling scorede til 3-2 - og da Esbjerg Energy tog målmanden ud i en sidste desperat satsning for at få udlignet, slog den tidligere Esbjerg Energy-spiller Anders Krogsgaard til og gjorde det til 4-2.

Bitter afslutning på kampen for Esbjerg Energy, der nu har kamppause frem til den 12. november og udekampen i Herlev. Til den tid skulle Grayson Downing og Trevor Cheek være klar igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce