Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy rammer bunden: Formkurvens pil peger stejlt nedad

Hverken Travis Brown eller nogen af de øvrige udlændinge har endnu bevist den klasse, der giver tro på en stor sæson. Foto: Jørn Deleuran

Esbjerg Energy har ramt den værst tænkelige form på det værst tænkelige tidspunkt og ligner lige nu den store taber i kapløbet om de bedste pladser i grundspillet.

Vestjyderne, der i tirsdags formentlig sagde endegyldigt farvel til muligheden for at slutte i top fire med nederlaget i Frederikshavn, har således tabt fem af de senest seks kampe og er set over de seneste 10 kampe det dårligste hold af alle i isligaen.

Det åbenlyse problem er at få lukket af foran eget mål - i de seneste 10 kampe er der således gået fire mål ind i gennemsnit per kamp.

Det varsler ilde til fredagens kamp på udebane mod Herning, der nok tabte et måske afgørende slag om andenpladsen i Vojens i tirsdags, men som dog målt over de seneste 10 kampe er det næstmest formstærke hold af alle. Midtjyderne har vundet de seneste tre indbyrdes opgør mod Esbjerg Energy - de seneste to endda i Esbjerg med de overbevisende cifre 4-1 og 5-1.

Mens disse linjer skriver, kæmper Esbjerg Energy for at få den nye amerikanske back Jason DeSantis' arbejdstilladelse klar.

Kampen i Herning spilles fredag 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Nolde nu med mundbind

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce