Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy skal følge op på den gode præstation mod Rungsted: Forvandlingen skal stå sin prøve

Der var flere gode momenter i kampen mod Rungsted - Esbjerg Energy kunne glæde sig over effektivitet i begge ender af banen. Foto: Thomas Sjørup/Scanpix
Esbjerg Energys spillere fik snakket ud om tingene efter den pauvre indsats mod Rødovre, og det kunne ses i udekampen mod Rungsted. Coronaen er nu også så meget på afstand, at fysikken igen er ved at være der.

Havde de ikke spillet i de samme trøjer med de samme numre og de samme navne på ryggen, havde det været helt umuligt at gætte sig frem til, at det Esbjerg Energy-hold, der mandag vandt 6-2 over Rungsted i Hørsholm, faktisk var næsten akkurat det samme, der for en lille uges tid siden tabte 3-2 hjemme til Rødovre.

Der var vel en forbedring på cirka 100 procent – rundt regnet.

Det er der flere forklaringer på, og en af dem var givetvis, at Rungsted mandag aften var ret hårdt ramt af afbud, men der var bestemt også sket noget i Esbjerg-lejren, fortæller erfarne Sune Hjulmand.

Annonce

- Jeg ved godt, at det kommer til at lyde som en dårlig undskyldning, men vi var altså mærkede af corona i kampen mod Rødovre. Nok er vi veltrænede, men det går bare ud over fysikken, fortæller Sune Hjulmand, der faktisk var den første i truppen, der blev ramt af corona og derfor røg ind i en pause på over to uger, hvor han ikke var på is.

- Jeg kan mærke, hvis jeg bare har været væk fra isen i to dage, så 15 dage er altså lang tid. Jeg havde slet ikke den luft i lungerne, som jeg plejer at have, og der var flere andre i truppen, der også var ramt, så uanset om man kan lide at erkende det eller, så spillede det en rolle mod Rødovre, mener Sune Hjulmand.

En god snak

Men ishockey spilles som bekendt ikke kun med skøjter og stav – hovedet skal også være med, og indstillingen og attituden var heller ikke god mod Rødovre. Trænerteamet reagerede med at give spillerne fri dagen efter – altså om torsdagen – og om fredagen blev tingene så snakket igennem. Først i plenum og så siden uden deltagelse af trænerne.

- Det var ikke et møde, hvor vi sad og pegede fingre ad hinanden og forsøgte at finde syndebukke, men vi fik snakket om, hvad vi skal kunne kræve af hinanden, og at vi simpelt hen skal træne bedre. Det var åbenbart det, der skulle til, for vi har haft nogle rigtige gode træninger siden da. Ikke så lange, men meget intense, og det var det, vi tog med til kampen mod Rungsted, forklarer Sune Hjulmand.

Nu gør en svale som bekendt ingen sommer, ligesom én god kamp ikke gør noget varig forbedring, så hvis man skal kunne tro på, at der er bund i forvandlingen, skal det bevises onsdag aften i returkampen mod Rungsted.

- Vi gjorde mange rigtig i kampen mandag, og vi skal fortsætte ud ad det spor. Det er så vigtigt at bevise over for os selv og alle andre, at vi kan præstere godt over flere kampe, siger Sune Hjulmand.

Kampen mod Rungsted spilles onsdag 19.00 og kan ses på TV2 Play.

Annonce
Esbjerg Energy For abonnenter

Esbjerg Energy hentede tre point mod Rungsted for anden gang på tre dage: Femtepladsen blev effektivt forsvaret

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce