Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg Energy skal rejse sig mod topholdet

Der venter en rigtig topkamp mellem ligaens nummer et og tre, når Esbjerg Energy gæster Rungsted Seier Capital tirsdag aften. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Ishockey: Det har ikke rigtig kørt for Esbjerg Energy i den forgangne weekend. Fredag blev det til et nederlag hjemme til Herning Blue Fox, og søndag indtraf den største skuffelse, da vestjyderne løb ind i et 2-5-nederlag ude mod Herlev Eagles fra den tunge ende af tabellen.

Tirsdag aften skal Esbjerg-mandskabet forsøge at rejse sig, når det gælder topbraget mod ligaens førerhold, Rungted Seier Capital, på udebane tirsdag aften.

Optakt

Ishockey, Metalligaen

Tirsdag klokken 19: Rungsted Seir Capital - Esbjerg Energy

JV tipper: 3-4

Esbjerg Energy indtager i øjeblikket tredjepladsen i ligaen, men med en sejr tirsdag aften kan vestjyderne for alvor spille sig ind i kampen om at vinde grundspillet. Tre point på kontoen vil nemlig betyde, at Esbjerg Energy går forbi Aalborg Pirates på andenpladsen og reducerer afstanden til Rungsted til blot et halvt point inden de sidste tre kampe.

På trods af Rungsteds øjeblikkelige status som ligaens duks, er de bestemt ikke urørlige. Topholdet har nemlig tabt tre kampe på stribe, så det er formentlig ikke selvtillid, der er mest af hos værterne for tirsdagens topkamp.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Annonce