Annonce
Varde

Esbjerg-familie køber den forfaldne handelsskole i Varde

Den gamle, forladte og hærværksplagede handelsskole på Slotgade er solgt til E. Bank Lauridsen Holdning i Esbjerg. Arkivfoto: Henrik Reintoft
E. Bank Lauridsen Holding fra Esbjerg vinder kampen om Varde Handelsskole og Handelsgymnasium med det højeste af seks bud.

Varde: Fra at være næsten usælgelig, så flokkedes køberne om den forfaldne Varde Handelsskole og Handelsgymnasium. Seks bød på handelsskolen ned til Varde Å i den seneste udbudsrunde. Og vinderen med det højeste bud er den familieejede E. Bank Lauridsen Holding fra Esbjerg. Et holdningsselskab som også ejer Arnbjerg Pavillonen (tidl. Hotel Arnbjerg).

- Vi glæder os sammen med byen over, at der nu er en ejer, som har andre muligheder for eventuel udstykning, nedrivning og salg, end dem vi er underlagt som selvejende institution. Bestyrelsen ser frem til, at bygningerne bliver revet ned, og den attraktive grund i Varde kommer til sin ret, siger bestyrelsesformand Per Bovién Christensen fra Varde Handelsskole og Handelsgymnasium i en pressemeddelelse.

Hvad, handelsskolen er solgt for, er ikke oplyst.

Annonce

JydskeVestkysten erfarer dog fra anden side, at det højeste bud er noget over de ti millioner kroner, som bestyrelsen i første omgang var parat til at sælge for i december 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce